Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 06:11:59 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | ΝΔ : Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά...

ΝΔ : Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά...

KORAKIAΣφοδρή επίθεση μέσω facebook, δέχθηκε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, μετά την επιλογή του να διατυπώσει τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Βασίλη Πριόβολου, γνωστού και ως καπετάν Ερμή...
"...Ο Καπετάν Ερμής έζησε 100 χρόνια και πολλές ζωές. Σύμβολο της Ρούμελης και ολόκληρης της Ελλάδας. Σύμβολο για την πίστη στις ιδέες και το όραμα του καθένα μας. Ο Βασίλης Πριόβολος αφήνει πίσω του διδάγματα αγώνα για τον αδύναμο, τον αδικημένο, τον κατατρεγμένο και τον ξεχασμένο. Για τη Δικαιοσύνη, τη Δημοκρατία και την Ενότητα που τόσο έχουμε ανάγκη.
Φέτος δεν τις πρόλαβες τις Κορυσχάδες αγαπημένε Καπετάνιε. Θα είμαστε όμως όλοι εκεί και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ..."

...Ο Περιφερειάρχης απάντησε με νεότερη ανάρτησή του στις επιθέσεις: «Λοιπόν, επειδή φαίνεται πως προκάλεσα έναν μικρό χαμό (ξανά!). Η ιστορία μπορεί να μην ξαναγράφεται, αλλά θεραπεύεται. Θυμίζω πως το ΚΚΕ νομιμοποιήθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή το 74 και η Eθνική Συμφιλίωση έγινε πράξη από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη το 89. Αρνούμαι λοιπόν να σκιαμαχώ για το τι έγινε πριν 20, πριν 40, ή πριν 60 χρόνια. Να 'μαστε καλά, πεδία αντιπαράθεσης και σύγκρουσης θα υπάρχουν πάντοτε. Διαλέχτε αν θέλετε να αφορούν το χτες ή το αύριο. Α! Και επειδή δεν ξέρω κανένα να γεννιέται και να κουβαλάει μίσος, διάλειμμα μισού λεπτού να σκεφτούμε τι θέλουμε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτά. Βαράτε ελεύθερα τώρα»...
***Τις επιθέσεις κατά του Κ. Μπακογιάννη για τη δήλωσή του για την απώλεια του Καπετάν Ερμή σχολίασε στο twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης :
***Τι έγραψε :
"...Η δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη για την απώλεια του Καπετάν Ερμή, συμβάλλει στην υπέρβαση του εμφυλιοπολεμικού διχασμού κ στον ήπιο διάλογο για το μέλλον. Είναι ράπισμα κατά των ακροδεξιών, εντός κ εκτός ΝΔ, γι αυτό κ του επιτίθενται. Τι λέει για όλα αυτά η σιωπούσα ηγεσία της ΝΔ;..."

   (Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency