Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 09:53:48 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Εσπασε τα μούτρα της η σκανδαλιάρα σύζυγος του Στουρνάρα.

Εσπασε τα μούτρα της η σκανδαλιάρα σύζυγος του Στουρνάρα.

STOYRNARA.GYNAIKAΑίτημα προς την Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τα σκάνδαλα για την Υγεία, κατέθεσε με προσωπική της επιστολή προς τον πρόεδρο του Σώματος Αντώνη Μπαλωμενάκη, η σύζυγός του Γιάννη Στουρνάρα, λίνα Νικολοπούλου, το όνομα της οποίας εμπλέκεται στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

...Η Επιτροπή έκανε δεν έκανε δεκτό το αίτημα της, καθώς δεν αποτελεί πολιτικό πρόσωπο αλλά και λόγω της εμπλοκής της στο σκάνδαλο της Novartis, με τον Νότη Μηταράκη της ΝΔ, να την «υπερασπίζεται» καταγγέλλοντας «λάσπη» εναντίον της και αποχωρώντας εις ένδειξη διαμαρτυρίας.

...Ο κ. Μπαλωμενάκης στάθηκε στο ότι η κυρία Νικολοπούλου εμπλέκεται στη δικογραφία του σκανδάλου Novartis η οποία διερευνάται από την Προανακριτική. Αντίστοιχα ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας προειδοποίησε ότι ενδεχόμενη κατάθεση της κυρίας Στουρνάρα ίσως προκαλούσε και πρόβλημα ακυρότητας στην Προανακριτική για τη Novartis.

...Στον αντίποδα, όμως, οι βουλευτές της ΝΔ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τάχθηκαν υπέρ της κατάθεσης της κυρίας Νικολοπούλου και καταλόγισαν στην κυβέρνηση ότι «φοβάται» να ακούσει την σύζυγο του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα. Η Εύη Χριστοφιλοπούλου μάλιστα συνέκρινε τη στάση της πλειοψηφίας με εκείνη ανελεύθερων καθεστώτων. «Η κυρία Νικολοπούλου έχει το δικαίωμα να καταθέσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Φοβάστε να έρθει» είπε, πριν ο Νότης Μηταράκης δώσει έναν ακόμα σόου, φεύγοντας από τη συνεδρίαση.

...Υπενθυμίζεται ότι το όνομα της Λίνας Νικολοπούλου εμπλέκεται στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, καθώς η εταιρεία της Mindwork Business Solutions, φέρεται να χρηματοδοτήθηκε από τα «μαύρα ταμεία» του Οργανισμού για τις αμαρτωλές και υπερ-κοστολογημένες του επικοινωνιακές καμπάνιες.

...Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας στον Τύπο, το 2012 το ΚΕΕΛΠΝΟ προκήρυξε καμπάνια κατά της πολυφαρμακίας, που ανέλαβε η εταιρεία της συζύγου του κ. Στουρνάρα, μαζί με μια άλλη εταιρεία, στην οποία πρόεδρος ήταν ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης, αδελφός του πρώην υπουργού της ΝΔ, Μιλτιάδη, και η οποία είχε κόστος 466.000 ευρώ. Άλλη καμπάνια, και πάλι του ΚΕΕΛΠΝΟ, κατά του καρκίνου είχε κόστος πάνω 1,5 εκατ. ευρώ, και την ανέλαβε, πάλι εξ ημισείας, η εταιρεία της συζύγου Στουρνάρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency