Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 10:17:28 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Η ένοχη σιωπή του τρισάθλιου...

Η ένοχη σιωπή του τρισάθλιου...

MHTSOTAKHS.LYPHΤόσο τα δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου για μίζες και σκάνδαλα όσο και ο σάλος για τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Δ. Σταμάτη, το Σάββατο, δημιούργησαν έντονο θόρυβο που έρχεται σε αντίθεση με την απόλυτη σιωπή της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της...

...Ήδη από το Σάββατο ξεκίνησε ο σάλος με αφορμή την «απάντηση» του βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στις αντιδράσεις του κυβερνώντος κόμματος για τις προκλητικές του δηλώσεις ότι πιστεύει περισσότερο τον Ερντογάν από τον Αλέξη Τσίπρα.

...Τις απαράδεκτες δηλώσεις αυτές του βουλευτή της ΝΔ, Δ. Σταμάτη, σχετικά με τα ελληνοτουρκικά θέματα, άφησε αναπάντητες η Πειραιώς, αν και ζητήθηκαν εξηγήσεις με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει θέση.

...Τα δημοσιεύματα των κυριακάτικων φύλλων έφεραν στο φως σειρά σκανδάλων:

...Το δημοσίευμα της εφημερίδας "Νέα Σελίδα" αναφερόταν στις επιχειρηματικές σχέσεις της συζύγου του Κυρ. Μητσοτάκη, Μ. Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, με την ιδιωτική εταιρεία μεταφορών, υπέρ της οποίας ξιφουλκούσε ο ίδιος.
...Το δημοσίευμα της εφημερίδας "Κυριακάτικη Δημοκρατία" παρουσίασε στοιχεία για τις μίζες που έδινε η Siemens στη ΝΔ.
...Το δημοσίευμα της εφημερίδας "Documento" έφερε στο φως τις στενές σχέσεις στελεχών της ΝΔ με μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης Combat 18, η οποία εξαρθρώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

...Για όλα αυτά τα δημοσιεύματα ζητήθηκαν εξηγήσεις, όμως, όπως επισημαίνει και η σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ, «η ΝΔ και ο πρόεδρος της εξακολουθούν να σιωπούν»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency