Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 09:44:06 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Πολύ ...σκανδαλιάρα, αυτή, η Μαρέβα...

Πολύ ...σκανδαλιάρα, αυτή, η Μαρέβα...

MAREBA.MHTSOTAKH.MAREBA.PARADISEΗ Μαρέβα Γκραμπόφσκι εμπλέκεται στη χρηματοδότηση της taxibeat;: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον ‌κ. Μητσοτάκη να δώσει απαντήσεις άμεσα...

***Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα Σελίδα» :

«...Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Νέα Σελίδα, σύμφωνα με το οποίο η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη εμπλέκεται στη χρηματοδότηση της ιδιωτικής εταιρίας taxibeat, εγείρει μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα σε ό, τι αφορά τη διαρκή υποστήριξη της εν λόγω εταιρείας από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

‌Ο κ. Μητσοτάκης, που στο πρόσφατο παρελθόν έκανε μέχρι και τηλεοπτικό διάγγελμα για να επιτεθεί στην κυβέρνηση και να υπερασπιστεί πρακτικές φοροαποφυγής της συγκεκριμένης εταιρίας, καλείται σήμερα να δώσει εξηγήσεις και να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα. Ισχύει το εν λόγω δημοσίευμα; Πόσο ηθικά και πολιτικά αξιοπρεπές είναι να υπερασπίζεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια ιδιωτική εταιρία με την οποία συνδέεται συγγενικό του πρόσωπο.

Περιμένουμε πειστικές απαντήσεις και όχι το γνωστό κρυφτό που μας έχει συνηθίσει ο Κ. Μητσοτακης σε ανάλογες υποθέσεις του», αναφέρει η του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency