Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 11:02:29 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Ο Μητσοτάκης είναι εθνικά επικίνδυνος.

Ο Μητσοτάκης είναι εθνικά επικίνδυνος.

MHTSOT.KYRIAKOS.4«,,,Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβεται και να μην παίρνει θέση, αφήνοντας τα στελέχη του να επιδίδονται πότε σε ακροδεξιά, πότε σε ρατσιστικά και πότε σε αντεθνικά παραληρήματα, τυφλωμένοι από τον πανικό τους για το σκάνδαλο Novartis» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την "απάντηση" του βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στις αντιδράσεις του κυβερνώντος κόμματος για τις προκλητικές του δηλώσεις ότι πιστεύει περισσότερο τον Ερντογάν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα...

«...Το πρόβλημα για τη ΝΔ δεν είναι ότι ο κ. Σταμάτης επιμένει στις προκλητικές του δηλώσεις.

...Το πρόβλημα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβεται και να μην παίρνει θέση, αφήνοντας τα στελέχη του να επιδίδονται πότε σε ακροδεξιά, πότε σε ρατσιστικά και πότε σε αντεθνικά παραληρήματα, τυφλωμένοι από τον πανικό τους για το σκάνδαλο Novartis.

Με τη στάση του αυτή, όμως, δυστυχώς για τη χώρα και τις διπλωματικές προσπάθειες για την επιστροφή των δυο αξιωματικών μας, ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι εθνικά επικίνδυνος.»

«...Η σημερινή δήλωση του βουλευτή της ΝΔ, Δ. Σταμάτη, στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ξεπερνά κάθε όριο τυχοδιωκτικής και επικίνδυνης συμπεριφοράς στα εθνικά θέματα», τόνισε σε προηγούμενη ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι ο Δ.Σταμάτης έφτασε να πει ότι πιστεύει περισσότερο τον Ερντογάν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency