Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 02:58:16 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Ραγκούσης: Η υπόθεση Novartis ένα από τα σκάνδαλα που χρεοκόπησαν τη χώρα.

Ραγκούσης: Η υπόθεση Novartis ένα από τα σκάνδαλα που χρεοκόπησαν τη χώρα.

RAGOUSIS2Πρόκειται για ένα σοβαρό οικονομικό έγκλημα με αντικειμενική υπόσταση, ανεξάρτητα από τον βαθμό εμπλοκής συγκεκριμένων προσώπων που μόνη αρμόδια να μιλήσει ως προς αυτό είναι η Δικαιοσύνη, είπε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ξενοφώντα Ζηκίδη και Έλενα Καραγιάννη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης.

Το σκάνδαλο Novartis είναι ένα από τα σκάνδαλα εξαιτίας των οποίων χρεοκόπησε η χώρα και έμπλεξε η πατρίδα και ο λαός με τα μνημόνια και όσοι είναι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν με παραδειγματικό τρόπο, πρόσθεσε ο κος Ραγκούσης...

...Πρέπει όλα να εξελιχθούν με βάσιμα και αποδεδειγμένα στοιχεία, επεσήμανε ο πρώην υπουργός. Αναφερόμενος στους προστατευόμενους μάρτυρες ο κος Ραγκούσης είπε ότι δεν βρίσκει έρεισμα, έχει εμπιστοσύνη στους εισαγγελείς και όπως είπε εφαρμόζεται ο νόμος του κου Σαμαρά για τον πολύ σωστό αυτό θεσμό, καθώς είναι μια διεθνής πρακτική.

...Σε ό,τι αφορά το άρθρο 86 του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών ο κος Ραγκούσης είπε ότι πρέπει να καταργηθεί. Μόνο κακό κάνει στο σύστημα, κατέληξε ο πρώην υπουργός...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency