Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 12:14:47 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Αδωνις : Ενας μαινόμενος ψευταράς...

Αδωνις : Ενας μαινόμενος ψευταράς...

GEORGIADHS.4Αφού παραδέχτηκε κατά λάθος πως επί υπουργίας του η Novartis εισέπραξε 65 εκατ. ευρώ και μάλιστα με μαθηματικές αποδείξεις, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξαναχτύπησε σήμερα και μάλιστα, μαινόμενος, προσπαθώντας να μας κάνει να ξεχάσουμε τα μαθηματικά που ξέρουμε, αλλά και τα όσα ο ίδιος αποκάλυψε...

«...Η πληρωμή 65 εκατ. ευρώ είναι ένα φανταστικό γεγονός», δήλωσε σήμερα, το πρωί, ο νεοναζί αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, φάσκοντας κι αντιφάσκοντας, καθώς μόλις προχθές πιάστηκε στα πράσα on air να παραδέχεται τις συγκεκριμένες πληρωμές στη Novartis.

...Μιλώντας στην εκπομπή της Γιάννας Παπαδάκου «Checkpoint», ο γαλάζιος αντιπρόεδρος δήλωνε: «Εδώ στο προσωπικό μου αρχείο έχω όλες τις πληρωμές από τον Ιανoυάριο του 2013 μέχρι και το 2015 ανά μήνα σε όλες τις φαρμακευτικές και έχω και τη Novartis», προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν πήρε η εταιρεία τα 65 εκατ.

...Κι άρχισε να απαριθμεί τις πληρωμές: «...Τον Ιούλιο πήρε 11 εκατ. Τον Αύγουστο 202 χιλιάδες. Τον Σεπτέμβριο πήρε 8 εκατ. Τον Οκτώβριο πήρε 9 εκατ. Τον Νοέμβριο πήρε 13 εκατ. Τον Δεκέμβριο πήρε 23 εκατ.». Χωρίς βέβαια να κάνει την πρόσθεση, που βγάζει πηλίκο... 64.202.000 ευρώ...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency