Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 12:59:14 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Σφοδρή επίθεση στον Μητσοτάκη εκ των έσω...

Σφοδρή επίθεση στον Μητσοτάκη εκ των έσω...

MHTSOTAK.KYR.6Στην Ελλάδα το πολιτικό σύστημα θα πρέπει να μάθει να λειτουργεί με κανόνες, υποστήριξε η ανεξάρτητη βουλευτής, Κατερίνα Παπακώστα, ιδιαίτερα η Ν.Δ. που είναι εν αναμονή κυβέρνηση θα έπρεπε να ενώνει, αντί να διχάζει...Η κ. Παπακώστα, μιλώντας στην ΕΡΤ, υποστήριξε ότι «...η Ν.Δ. χρεώνεται πολιτικά ένα θέμα που δεν την αφορά συνολικά ως παράταξη», ενώ, αν το είχε χειριστεί διαφορετικά, δεν θα άφηνε περιθώριο στην κυβέρνηση να παίξει το χαρτί Novartis επικοινωνιακά...

«...Οι διαγραφές πληγώνουν» είπε καλούμενη να σχολιάσει τη χθεσινή διαγραφή του Ευ. Αντώναρου από τον Κ. Μητσοτάκη".«Δεν μπορεί στον 21ο αι. να ακολουθούμε και μάλιστα στο δικό μου κόμμα τη Ν.Δ. που έχει δώσει μαθήματα κοινοβουλευτικού διαλόγου που έχει εστιάσει στην θεσμοθέτηση της τάσης της διαφορετικής δηλαδή άποψης. Θέλουμε να προσθέσουμε και όχι να αφαιρέσουμε». «Δεν θέλω να ακούσω την άποψή σου και διαγράφεσαι, αυτό δεν προσθέτει».

...Κριτική ήταν η στάση της απέναντι στην απόφαση του Κ. Μητσοτάκης, «δεν μπορεί μια παράταξη σαν τη Ν.Δ. να πληγώνεται με διαγραφές», «πάγια θέση της Ν.Δ. ήταν να λειτουργούμε με κανόνες, φαίνεται τώρα ότι αυτό να αλλάζει. Θα αξιολογηθεί»

...Αιχμές άφησε για τη στάση και του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη, σημειώνοντας ότι θα έπρεπε να διευκολύνει  με τη στάση του.

Η κ. Παπακώστα υποστήριξε ότι «αναμφίβολα υπάρχει η πολιτική ευθύνη» για το σκάνδαλο Novartis." Δείχνει μια φοβικότητα η στάση της Ν.Δ. για τον κ. Γεωργιάδη. Για μια τέτοια υπόθεση θα έπρεπε όλοι να συμβάλλουν να διαλευκανθεί".

...Η Ν.Δ. πρέπει να βγει μπροστά σημαιοφόρος ώστε οι πολιτικοί να κερδίσουν και πάλι την αξιοπιστία τους στην κοινωνία. «Αν ήμουν κοντά στον πρόεδρο η γνώμη μου θα ήταν σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση». "Δεν μπορείς να πληγώνεις τη Ν.Δ. και μετά να μιλάς για ενότητα» απάντησε τέλος σχολιάζοντας τα περί «μπετόν αρμέ» του Άδωνι Γεωργιάδη και άλλων στελεχών της Ν.Δ...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency