Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 12:37:41 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Αντώναρος : Υπάρχουν μίζες από τη Novartis σε πρώην υπουργούς !

Αντώναρος : Υπάρχουν μίζες από τη Novartis σε πρώην υπουργούς !

SAM.EYROΥπάρχουν μίζες σε υπουργούς της ΝΔ από τη Novartis, υποστηρίζει ο διαγραφείς από τη ΝΔ, Ευ. Αντώναρος...λίγο πριν ανακοινωθεί η διαγραφή του, ο Ευάγγελος Αντώναρος ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ, γράφοντας σχετικά:

"Διαβάζω ενδιαφέροντα νέα στοιχεία στη μετρημένη και συνήθως κσλά ενημερωμένη ΕΣΤΙΑ.

Μπα, σκεφτομαι, δεν μπορει να ισχύουν όλα αυτά. Και η ΕΣΤΙΑ φαίνεται θα έχει πέσει θύμα της "σκευωρίας" της κυβέρνησης και κάποιων δικαστών...

Τι να πιστέψει κανείς...Χαχα!

Πάντως να σας εξομολογηθώ κάτι: η διαίσθηση μου μού λεει ότι αριθμοί λογαριασμών θα προκύψουν. Ναι σαν κι εκείνους στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου που υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ( και μάλιστα κορυφαίοι) θεωρούσαν...αριθμούς τηλεφώνου!! Θα θυμάστε φαντάζομαι!".

Αντώναρος κατά Γεωργιάδη: Ο σεξιστής μουσαφιραίος δοτός αντιπρόεδρος...

...Νωρίτερα ο Ευάγγελος Αντώναρος είχε γράψει στο Facebook:

«...Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

...Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους...

...Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά οταν με τη συμπεριφορά τους "λεκιάζουν" την εκόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνετσι πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες....Αλλωστε ενας αντιπρόεδρος, ο Κωστης Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency