Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 02:24:29 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Πανικόβλητοι οι γαλάζιοι κλεφταράδες κατέστρεψαν τις αποδείξεις ενοχής.

Πανικόβλητοι οι γαλάζιοι κλεφταράδες κατέστρεψαν τις αποδείξεις ενοχής.

MHTSOTAKH.KLEFTESΈχουν λεηλατηθεί τα αρχεία των υπηρεσιών από ελεγχόμενους για την υπόθεση Novartis,  κατήγγειλε η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μ. Παπασπύρου στον ΑΝΤ1 ενώ όπως ενημέρωσε οι ενεχόμενοι στο σκάνδαλο τρομοκρατούν  τους επιθεωρητές με μηνύσεις, για να σταματήσουν την έρευνα...

SAMA.A...Όπως ενημέρωσε η κ. Παπασπύρου, η προανακριτική αφορά την τιμολόγηση των φαρμάκων. Κατά τη διαδικασία της έρευνας «έχουν λεηλατηθεί τα αρχεία (είτε είναι σε υπηρεσίες, είτε σε νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου) των υπηρεσιών δηλαδή οι υπηρεσίες δεν φρόντισαν να περιφρουρήσουν τα στοιχεία.».

...Καταλόγισε σκοπιμότητα αφού όπως είπε «λείπουν τα αρχεία ορισμένων ετών, όχι όλα», όπως διαβεβαίωσε όμως «θα βρεθούν τα πάντα».

«Πρέπει να μάθει ο κόσμος πού πήγαν τα λεφτά» συμπλήρωσε η κ. Παπασπύρου, τονίζοντας ότι «το πόρισμά μας θα είναι τόσο εμπεριστατωμένο που θα αποκαλύπτει τη ζημιά του δημοσίου με ακρίβεια».

...Οι εισαγγελείς μόλις πέσουν πάνω σε υπουργό δεν μπορούν να κάνουν τίποτα το στέλνουν στη Βουλή. Ενώ κλείνοντας τη παρέμβασή της είπε επίσης ότι «κάνουν μηνύσεις στους επιθεωρητές για να σταματήσουν την έρευνα»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency