Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 01:02:48 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Ράνια Σβίγκου για Mega: H ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους μετόχους.

Ράνια Σβίγκου για Mega: H ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους μετόχους.

SBIGKOY.2«...H ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους μετόχους», υπογράμμισε πριν λίγο, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ρ. Σβίγκου, μιλώντας στο έκτακτο δελτίο των εργαζομένων του Mega, τονίζοντας πως παίζεται ένα «άθλιο επιχειρηματικό παιχνίδι εις βάρος των εργαζομένων».

«...Οι μέτοχοι μπορούσαν να είχαν προβεί σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Δεν το επέλεξαν»", σημείωσε, κάνοντας λόγο για «δική τους επιχειρηματική επιλογή» που βαραίνει «τους ίδιους και όσους το προηγούμενο διάστημα προσπάθησαν να κατηγορήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση ότι θέλει, δήθεν, να κλείσει το Mega και άλλα κανάλια την ώρα που οι ίδιοι έπαιρναν δάνεια με "αέρα" και υποσχόντουσαν ότι θα λειτουργήσει ο σταθμός»...

...Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο στήριξης των εργαζομένων, ενώ έκανε λόγο για αναγκαίες πρωτοβουλίες από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την καταβολή των δεδουλευμένων καθώς και για να διεξαχθεί συζήτηση στη Ββουλή.

«...Στεκόμαστε στο πλευρό σας όπως σταθήκαμε το προηγούμενο διάστημα και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε», σημείωσε και πρόσθεσε πως «εκείνοι που όλο το προηγουμενο διάστημα έριχναν κροκοδείλια δάκρυα για τους εργαζόμενους θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να απολογηθούν...»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency