Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 01:53:50 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ: Γελάσαμε και σήμερα...

ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ: Γελάσαμε και σήμερα...

MHTSOTAKHS.ΨΕΥΤΗΣΗχηρή είναι η απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία βρίθει ψευδών ισχυρισμών...:

1. Το κτήριο στην Κουμουνδούρου ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ.

2. Το κτήριο αγοράστηκε από την ΕΑΡ, η οποία ενσωματώθηκε στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, ο οποίος και αποπλήρωσε το δάνειο με 175 εκατομμύρια δραχμές, ποσό υπερδιπλάσιο του αρχικού ποσού του δανείου.

3. Προφανώς και έχουν πληρωθεί όλοι οι προβλεπόμενοι φόροι.

4. Αν τα φίλια έντυπα της ΝΔ θέλουν να στριμώξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, ας διαλέξουν κάποιο άλλο θέμα, που δεν έχει απαντηθεί με στοιχεία στο παρελθόν και δεν έχει μέσα τις λέξεις «δάνειο» και «κτήριο» γιατί η σκέψη των αναγνωστών πηγαίνει αυτομάτως στα φέσια της ΝΔ, με τα απλήρωτα δάνεια των 200 εκατομμυρίων ευρώ και τα απλήρωτα ενοίκια των κτηρίων της.

...Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«...Τα ερωτήματα που προκύπτουν για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολλά: Πώς βρέθηκε στα χέρια του το ακίνητο της Κουμουνδούρου; Ποιοι φόροι μεταβίβασης πληρώθηκαν; Για ποιον λόγο υπήρξε τόσο μεγάλο κούρεμα χρέους;» αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» με θέμα «Το ακίνητο της Κουμουνδούρου αναζητεί νόμιμο ιδιοκτήτη», και ζητά απαντήσεις.

«Αναμένουμε από την κατά τα άλλα λαλίστατη κυβέρνηση, που κάθε τρεις και λίγο πετάει λάσπη δεξιά και αριστερά, να δώσει πειστικές απαντήσεις» σημειώνει, ενώ παράλληλα τονίζει πως το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» «εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ και καταδεικνύει την υποκρισία του».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, που παριστάνει τον κήνσορα της ηθικής, έχει πολλούς σκελετούς στη ντουλάπα του και κάθε τόσο αποκαλύπτεται και κάποιος καινούργιος» συμπληρώνει η Πειραιώς...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency