Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 08:24:05 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Ηχηρή απάντηση του «Έθνους» στη βρωμερή Νου-Δούλα.

Ηχηρή απάντηση του «Έθνους» στη βρωμερή Νου-Δούλα.

MHTSOTAKHS.ET«Το "Έθνος", δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον κ. Μητσοτάκη σε αυτόν τον ολισθηρό δρόμο. Εμείς θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το δημοσιογραφικό λειτούργημα, βάσει των αρχών μας και με σεβασμό στους αναγνώστες μας», τονίζει η εφημερίδα, σε απάντησή της, στη χθεσινή ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία θεωρήθηκε απειλητική και εκβιαστική απέναντι στην ιστορική εφημερίδα...

...Όπως τονίζει το «Έθνος» απαντώντας στην ηγεσία της ΝΔ:

...Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, επιλέγει να στοχοποιήσει την εφημερίδα μας, με προφανή στόχο να μας εκφοβίσει.

...Μεταχειριζόμενη σκαιές εκφράσεις και εκτοξεύοντας απειλές και συκοφαντίες, που δεν ταιριάζουν σε κόμμα του δημοκρατικού τόξου, αποδεικνύει ότι έχει αλλεργία στη δημοσιογραφία και ότι κρίνει βάσει των εκλεκτικών συγγενειών της με συγκεκριμένα επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα.

Μάλιστα, μας κατηγορεί ως χειραγωγούμενους, την ώρα που με την ανακοίνωσή της προσπαθεί να μας χειραγωγήσει και να μας ελέγξει. Δεν θα τα καταφέρει.

Το "Έθνος", δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον κ. Μητσοτάκη σε αυτόν τον ολισθηρό δρόμο.

...Εμείς θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το δημοσιογραφικό λειτούργημα, βάσει των αρχών μας και με σεβασμό στους αναγνώστες μας, που είναι οι μόνοι στους οποίους λογοδοτούμε καθημερινά.

(Ο εκδότης)   (Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency