Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 03:52:08 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Κίνημα Αλλαγής : Ολοταχώς προς το Συνέδριο.

Κίνημα Αλλαγής : Ολοταχώς προς το Συνέδριο.

gennimata.4Την επόμενη Κυριακή με ομιλία της Φώφης Γεννηματά θα συνεδριάσει η οργανωτική επιτροπή για το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, που ως γνωστόν έχει προγραμματισθεί να γίνει 16-18 Μαρτίου. Το απόγευμα, σε καλό κλίμα συνεδρίασε η συντονιστική γραμματεία, και καθόρισε τους σταθμούς της πορείας προς το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής...

...Μέχρι την Παρασκευή θα ανακοινωθεί η σύνθεση των επιτροπών, οι οποίες, από την ερχόμενη Δευτέρα και μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, θα παρουσιάσουν τα κείμενα της διακήρυξης των θέσεων του προγράμματος και του καταστατικού που θα κληθεί να ψηφίσει το συνέδριο. Οι προσυνεδριακός διάλογος επί των κειμένων αυτών θα διεξαχθεί το διάστημα 15 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου.

...Για την εκλογή περίπου 1500 συνέδρων θα στηθούν κάλπες, ενώ αντίστοιχος αριθμός συνέδρων θα υποδειχθεί από τα κόμματα και τους φορείς που εμπλέκονται στο εγχείρημα. Οι εκλογές προγραμματίστηκαν να γίνουν την Κυριακή στις 4 Μαρτίου. Επίσης η Συντονιστική Γραμματεία καλεί τις 212.000 μέλη και φίλους που πήραν μέρος στις διαδικασίες ανάδειξης επικεφαλής, καθώς όσους άλλους ενδιαφέρονται να ενταχθούν, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, στις γραμμές του νέου φορέα και να πάρουν μέρος σε όλες τις διαδικασίες του.

...Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται μεταξύ άλλων ότι «το Κίνημα Αλλαγής διεκδικεί ρόλο πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων για να εκφράσει την νέα ελπίδα για το λαό μας.Έχουμε στόχο τη διακυβέρνηση της χώρας με προοδευτικό πολιτικό πρόγραμμα μεγάλων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων για να αντιμετωπίσουμε οριστικά τα αίτια της κρίσης και να οδηγήσουμε την Ελλάδα και την κοινωνία σε μια νέα περίοδο δημιουργίας, προόδου και ευημερίας σε στέρεες βάσεις...»....(Β.Κ., ΑΠΕ)

Σχόλια:

Powered by Web Agency