Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 12:42:11 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | "Ο κ. Μαρινάκης είναι υπόδικος..."

"Ο κ. Μαρινάκης είναι υπόδικος..."

MARINAKHSΟ υπόδικος ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός επιχειρεί να βάλει μπροστά τον κόσμο για να προστατεύσει τον εαυτό του, ο κόσμος κατανοεί ακριβώς ποια τακτική ακολουθεί ο κύριος αυτός, αλλά πιθανόν δεν είναι ούτε για αυτόν θετικό ότι ταυτίζει τον κόσμο με τις απόψεις του συγγενή του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αναφορικά με το μανιφέστο Μαρινάκη.

«...Ο κ. Μαρινάκης είναι υπόδικος», ανέφερε ο Δ. Τζανακόπουλος και σημείωσε ότι «επιχειρεί, για άλλη μία φορά, να βάλει μπροστά τον κόσμο του Ολυμπιακού για να προστατεύσει τον εαυτό του».

«...Ο κόσμος του Ολυμπιακού όμως έχει γνώση, σκέψη, κατανοεί ακριβώς ποια είναι η τακτική που ακολουθεί ο κύριος αυτός», υπογράμμισε.

...Ο Δ. Τζανακόπουλος προσέθεσε ότι «πιθανόν, ούτε για τον κύριο αυτόν είναι θετικό το γεγονός ότι ταυτίζεται τόσο στενά και προσπαθεί να ταυτίσει τόσο στενά τον κόσμο του Ολυμπιακού με τις απόψεις και τις τοποθετήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του συγγενή του κ. Μητσοτάκη...»....(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency