Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 12:30:16 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Η γαλάζια παραπληροφόρηση για τα επιδόματα παιδιών.

Η γαλάζια παραπληροφόρηση για τα επιδόματα παιδιών.

FWTIOY.SYRIZAΓια γαλάζια παραπληροφόρηση πάνω στο θέμα του ενιαίου επιδόματος παιδιού που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο μίλησε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου, στο Ραδιόφωνο 24/7 ...Τόνισε ότι προβλέπεται αύξηση του επιδόματος για περίπου 700.000 οικογένειες, καθώς το συνολικό ποσό από τα 650 εκ ευρώ που ήταν το 2017 θα είναι αυξημένο κατά 40% και θα πλησιάσει τα 910 εκ ευρώ. Πρόσθεσε ότι για τον προσδιορισμό των οικογενειών που δικαιούνται το επίδομα υπάρχει διαβάθμιση τριών κατηγοριών ισοδύναμου οικογενειακού εισοδήματος.

...Η κ. Φωτίου αναφέρθηκε και στη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» επισημαίνοντας τον σχεδιασμό δημιουργίας 400 νέων Βρεφονηπιακών Σταθμών σε πάνω από 200 Δήμους με μεγάλη ζήτηση και ανεπάρκεια αντίστοιχων υποδομών.

«...Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν αρκετοί βρεφονηπιακοί σταθμοί. Υπάρχουν γονείς που ενώ πήραν το voucher δεν μπορούν να βάλουν το παιδί τους σε βρεφονηπιακό σταθμό, γιατί δεν έχουν στην περιοχή τους πουθενά να το βάλουν», είπε η κυρία Φωτίου και πρόσθεσε:

«...Θα φτιάξουμε 400 νέους βρεφονηπιακούς σταθμούς, που σημαίνει ότι θα ανοίξουμε επιπλέον 10.000 θέσεις. Θα τους χρηματοδοτήσουμε από τον Κρατικό Προϋπολογισμό..."  (Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency