Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 10:22:08 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Κοντονής για Α. Γεωργιάδη: «Εκτεταμένη παραπληροφόρηση και αυτοεξευτελισμός...

Κοντονής για Α. Γεωργιάδη: «Εκτεταμένη παραπληροφόρηση και αυτοεξευτελισμός...

GEORGIADHS.5Απάντηση στον ακροδεξιό αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη απο τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή με αφορμή δήλωση του πρώτου αναφορικά με το νομοσχέδιο για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

«...Η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να αυτογελοιοποιείται όσο θέλει, δεν έχει όμως το δικαίωμα να ευτελίζει τον θεσμό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε τέτοιο βαθμό» επισημαίνει μεταξύ άλλων στη δηλωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης...

...Μείζον πολιτικό θέμα προκαλεί η δήλωση του κ. Άδωνι Γεωργιάδη στο Κανάλι της Βουλής, σχετικά με τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

....Πας στο ΚΕΠ και αλλάζεις φύλο» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αποκαλύπτοντας με τον τρόπο αυτό την πηγή της παραπληροφόρησης, δηλαδή το ίδιο του το κόμμα.

«...Πρόκειται για εκτεταμένη παραπληροφόρηση που εξακολουθεί να υπάρχει ακόμη και τώρα» τόνισε σήμερα το πρωί μεταξύ άλλων ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στην εκπομπή «Πρωινή Ανάγνωση» στο Κανάλι της Βουλής.

«...Συνιστούμε στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να διαβάζουν τα νομοσχέδια που κατατίθενται στη Βουλή. Τέλος, επισημαίνουμε ότι η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να αυτογελοιοποιείται όσο θέλει, δεν έχει όμως το δικαίωμα να ευτελίζει τον θεσμό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε τέτοιο βαθμό» αναφέρεται στην ανακοίνωση...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency