Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 12:01:36 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Ν. Παππάς: Μετακίνηση της ΝΔ στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Ν. Παππάς: Μετακίνηση της ΝΔ στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

PAPPAS.NIK.2Για μετακίνηση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, έκανε λόγο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας τη δήλωση του αναπληρωτή εκπρόσωπου Τύπου της ΝΔ, Κ. Κυρανάκη...

...Σημειώνεται ότι ο Κ. Κυρανάκης αναφερόμενος στους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών και τον νέο διαγωνισμό για τις άδειες, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, δήλωσε ότι πρέπει να πληρώσουν ό,τι προβλέπεται από τον νόμο, όπως και όλοι οι πολίτες. Σε ό,τι αφορά το τίμημα εκάστης άδειας που το ΕΣΡ υπολόγισε στα 35 εκατ. ευρώ, ο Κ. Κυρανάκης έκρινε πως δεν είναι κάτι υπερβολικό «με βάση την αγορά και τα διαφημιστικά έσοδα».

«...Από την υπερψήφιση πολλών άρθρων του νόμου περί αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, φτάσαμε στη τη διατύπωση του Κ. Κυρανάκη» ανέφερε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στον ίδιο σταθμό. Όπως είπε, αυτή η διατύπωση απέχει πολύ από τις διατυπώσεις ότι υπάρχει απεριόριστος αριθμός αδειών, ή ότι έχει καταβληθεί τίμημα από την Digea.

«...Πρέπει να το καταγράψουμε στα θετικά, υπάρχουν σημάδια σύγκλισης ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος και ότι το τίμημα των 35 εκατ. ευρώ ανά άδεια είναι ένα εύλογο τίμημα. Υπάρχει μία διαρκώς διευρυνόμενη συναίνεση ότι αυτός ο κύκλος πρέπει να κλείσει» συμπλήρωσε ο υπουργός αναφερόμενος στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency