Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 10:36:44 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Γιατί βρε Αννα-Μισέλ βασανίζεις τον Κούλη ;

Γιατί βρε Αννα-Μισέλ βασανίζεις τον Κούλη ;

ASHMAKOPOYLOYΕπιχείρηση... όπισθεν ολοταχώς από τη ΝΔ μετά τη χθεσινή ομολογία της Τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της ΝΔ, Άννας Ασημακοπούλου (φωτο), ότι ο γνωστός για το μαύρο στην ΕΡΤ και τον σκανδαλώδη διαγωνισμό της DIGEA, Αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ, Νίκος Παπαουλάκης, είναι σύμβουλός της. «Δεν έχει επίσημη σχέση συμβούλου με τη Ν.Δ. ο συγκεκριμένος κύριος. Πάρθηκαν αποσπασματικά οι δηλώσεις μου. Ζήτησα να με συμβουλέψει ως σύμβουλός μου στη συγκεκριμένη σύσκεψη...» δήλωσε σήμερα η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, επιχειρώντας να ανασκευάσει τη χθεσινή της παραδοχή...

...Την ανακολουθία της κ. Ασημακοπούλου σχολίασε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φ. Βάκη θυμίζοντας επίσης ότι το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ είναι σύμβουλος βουλευτή, επιφέρει πειθαρχική ευθύνη σύμφωνα με το άρθρο 10 του νόμου 4070/2012. Παράλληλα, υπενθύμισε πως ο κ. Παπαουλάκης ήταν «ο άνθρωπος που τράβηξε τη πρίζα από την ΕΡΤ και συνέβαλε στη διενέργεια του διαγωνισμού - παρωδία της Digea».

...Επιχειρεί να τα «μαζέψει» και ο Κυρανάκης...

...Παρά την χθεσινή (Τετάρτη 11/10) παραδοχή της αρμόδιας τομεάρχου ότι είναι σύμβουλός της, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ υποστηρίζει σήμερα πως δεν υπάρχει καμία άμισθη ή έμμισθη σχέση του κόμματος με τον αντιπρόεδρο της ΕΕΤΤ Ν. Παπαουλάκη. Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 αναφέροντας πως για την υπόθεση Παπαουλάκη "δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό". Τόνισε πως "δεν είναι αξιοσημείωτο ότι η συμμετοχή του κ. Παπαουλάκη στη συνάντηση που είχε η κ. Ασημακοπούλου με ιδιοκτήτες ραδιοσταθμών έγινε στα γραφεία της ΝΔ". Πρόσθεσε ότι "ο κ. Παπαουλάκης δεν είναι σύμβουλος της κ. Ασημακοπούλου", αν και η ίδια το παραδέχτηκε χθες σε δηλώσεις στο ραδιόφωνο 24/7, λέγοντας μάλιστα ότι δεν υπάρχει θέμα ασυμβίβαστου και πως είναι σύμβουλός της. Όταν ακούστηκε στον αέρα η δήλωσή της, ο κ. Κυρανάκης απάντησε ότι "...η δήλωση της κ. Ασημακοπούλου ήταν άστοχη και δεν εννοούσε αυτό που είπε". Σημείωσε δε ότι "ο κ. Παπαουλάκης δεν έχει καμία άμισθη ή έμμισθη σχέση με τη ΝΔ".

...Θυμίζουμε ότι παρουσία του αντιπροέδρου της ανεξάρτητης αρχής ΕΕΤΤ σε ρόλο συμβούλου της ΝΔ σε συνάντηση της τομεάρχη ψηφιακής πολιτικής Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου με εκπροσώπους των ιδιωτικών ραδιοσταθμών, αναδείχθηκε σε μείζον ζήτημα ηθικής τάξης.

...Η τομεάρχης της ΝΔ υπερασπίστηκε χθες τον Νίκο Παπαουλάκη, δηλώνοντας ότι για την ίδια δεν προκύπτει θέμα ασυμβίβαστου, με τον υπουργό Μεταφορών κι Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη να «μένει στήλη άλατος» και να ενημερώνει τον Νίκο Παππά για το ζήτημα, προαναγγέλλοντας ότι θα ζητηθούν εξηγήσεις. Ο εν λόγω σύμβουλος είναι γνωστός για το μαύρο στην ΕΡΤ και τον σκανδαλώδη διαγωνισμό της DIGEA η οποία, ως μοναδική υποψήφια, με ιδιαίτερα χαμηλό τίμημα και αμφιλεγόμενες διαδικασίες «πήρε» το ψηφιακό φάσμα.

...Είναι προφανές το ασυμβίβαστο ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), Νίκος Παπαουλάκης, να είναι σύμβουλος της Τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, όπως και η ίδια η Άννα Ασημακοπούλου ομολόγησε (αφήνοντας «στήλη άλατος» τον Χρ. Σπίρτζη!), σημείωναν την Τετάρτη πηγές του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency