Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 04:13:12 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Οι εξωγήινοι ζητούν εξηγήσεις από το κουζουλό, τον Μητσοτάκη !

Οι εξωγήινοι ζητούν εξηγήσεις από το κουζουλό, τον Μητσοτάκη !

MHTSOTAKHS.ETΑντε τώρα, να πείσεις το κουζουλό τον Μητσοτάκη, ότι δεν του φταίνε οι...εξωγήινοι για το χάλι του...Αλλά, αφού τους ενέπλεξε στην ιστορία με το νομοσχέδιο για τη ταυτότητα φύλου, καλά να πάθει...Ποιος είσαι κύριε Μητσοτάκη... ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ;.... Αλλά δεν του φταίει σε τίποτα ούτε και η παγκόσμια ψυχιατρική κοινότητα, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, ο ΟΗΕ, η ΟΥΝΕΣΚΟ και άλλοι τόσοι... 

...Ο κ. Μητσοτάκης επιχειρηματολογώντας προχθές, κατά του νομοσχεδίου περί αλλαγής φύλου αναφέρθηκε σε αυτόν τον επιστήμονα συνομιλητή που λέει ότι τον έπεισε πώς ασθενής του είχε κάτι πάρε δώσε με εξωγήινους στις παρειές του Υμηττού, όπου ως γνωστόν ενδημούν οι επισκέπτες από άλλους πλανήτες, βλέπε γαλαξίες.
...Είναι προφανές πως εκεί στην Νέα Δημοκρατία κάποιοι έχουν «λαλήσει» για τα καλά αλλά ο ΕΤ είναι εξαιρετικά ανεκτικός τύπος και δεν δίνει σημασία σε λεπτομέρειες...Φανταστείτε τώρα ο Κούλης, (λέγε με το χαιδευτικό...μου αρέσει...)να είναι πρωθυπουργός και να πρέπει να διαπραγματευθεί με τον νέο υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας. Μάλλον θα επικαλεστεί κάποιους εξωγήινους από άφαντους πλανήτες,,,και μετά περιμένει να δει άσπρη μέρα...ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ....(Νικ. Λα)

Σχόλια:

Powered by Web Agency