Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 01:58:51 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | οικονομια | Τράπεζα Περαιώς: Διαψεύδει Μητσοτάκη-Μαρινάκη και Παραπολιτικά.

Τράπεζα Περαιώς: Διαψεύδει Μητσοτάκη-Μαρινάκη και Παραπολιτικά.

TRAPEZA.PEIRAIAΗ Τράπεζα με αφορμή δημοσίευμα που αφορά ρύθμιση δανεισμού εταιρείας τονίζει πως έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασία εσωτερικής επιθεώρησης ώστε να διερευνήσει την πιθανή προέλευση των επικαλούμενων στο δημοσίευμα στοιχείων. Υπογραμμίζει ότι δεν υιοθετεί ούτε εφαρμόζει ρυθμίσεις που είναι ή θα μπορούσαν να θεωρηθούν προνομιακές.

...Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σε σχέση με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», που αφορά ρύθμιση δανεισμού εταιρείας το έτος 2016, η Τράπεζα Πειραιώς υπενθυμίζει ότι το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο δεν της επιτρέπει να σχολιάσει στοιχεία των πιστούχων της.

...Η Τράπεζα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της, ρυθμίζει ετησίως πάνω από 7 δισεκατομμύρια ευρώ σε επιχειρηματικές και προσωπικές οφειλές χρησιμοποιώντας μια πλειάδα λύσεων, εγκεκριμένων σύμφωνα με την τυπολογία της Τράπεζας της Ελλάδος και τις εσωτερικές διαδικασίες της, με όρους υποστηρίξιμους από τους δανειολήπτες, οι οποίες αποσκοπούν στην προσωρινή ή μακροπρόθεσμη βιώσιμη εξυπηρέτηση της οφειλής και την παράλληλη ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

...Σε κάθε περίπτωση, η Τράπεζα δεν υιοθετεί ούτε εφαρμόζει ρυθμίσεις που είναι ή θα μπορούσαν να θεωρηθούν προνομιακές.

...Η Τράπεζα έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασία εσωτερικής επιθεώρησης προκειμένου να διερευνήσει την πιθανή προέλευση των επικαλούμενων στο δημοσίευμα στοιχείων...(Ν.Π., ΑΠΕ)

Σχόλια:

Powered by Web Agency