Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 01:29:11 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | οικονομια | Τσίπρας από το London Business School :Η Ελλάδα είναι έτοιμη να σταθεί ξανά στα δικά της πόδια.

Τσίπρας από το London Business School :Η Ελλάδα είναι έτοιμη να σταθεί ξανά στα δικά της πόδια.

TSIPRAS.EKLOGES.OMILIA«...Οι φωτεινότερος μέρες είναι μπροστά μας. Μετά από μια ουσιαστική απόφαση του Eurogroup για την ελάφρυνση του χρέους, η Ελλάδα είναι τώρα έτοιμη να βγει στις διεθνείς αγορές. Και να σταθεί ξανά στα δικά της πόδια», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο London Business School.

...Μιλώντας για την Ευρώπη, υπογράμμισε ότι η ανεργία, η φτώχειας, οι ανισότητες, η περιθωριοποίηση, είναι μέρος της ευρωπαϊκής πραγματικότητας και απαιτούνται πολιτικές για να αντιμετωπιστούν. Επισημαίνοντας την αναγκαιότητα για αλληλεγγύη και συλλογικές αποφάσεις στην ΕΕ, στηλίτευσε τη λογική ότι ο καθένας μπορεί να τα καταφέρει μόνος του, σημειώνοντας ότι είναι απωθητική η σκέψη ότι μπορούμε να κρυβόμαστε στο καβούκι μας και να βλέπουμε τους άλλους να σκοντάφτουν.

...Υπογράμμισε ότι ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, δεν αμφιβάλαμε για την προσήλωση μας στην Ευρώπη, «γιατί πιστεύουμε ότι η Ευρώπη μπορεί και θα αλλάξει». Πρέπει, τόνισε να ενισχύσουμε την αλληλεγγύη και να μπλοκάρουμε τον δεξιό λαϊκισμό.

«...Πρέπει να διαμορφώσουμε το νέο πρόσωπο τη Ευρώπης και να δει ο κόσμος τις αλλαγές που έχουμε κάνει», σημείωσε....(Ν.Π., ΑΠΕ)

Σχόλια:

Powered by Web Agency