Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 05:04:03 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | οικονομια | Την Παρασκευή στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο.

Την Παρασκευή στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο.

boulh.2Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 κατατίθεται στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο για το κλείσιμο της 4ης και τελευταίας αξιολόγησης, πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος...Εν τω μεταξύ, τις αναφορές περί συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για το πολυνομοσχέδιο διαψεύδουν κυβερνητικές πηγές, τονίζοντας, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ότι: «Σε αντίθεση με τα όσα αναπαράγονται στον Τύπο, δεν θα συνεδριάσει η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφεραν οι κυβερνητικοί κύκλοι...

...Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν στην ενημέρωση που έκαναν υπουργοί για το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου. Ο κυβερνητικός και κοινοβουλευτικός σχεδιασμός τοποθετεί την ψήφιση του νομοσχεδίου, από την Ολομέλεια, έως την Πέμπτη 14 Ιουνίου.

...Το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, δημοσιονομικά ζητήματα που έχουν συμφωνηθεί, θέματα φορολογίας, ενεργειακά θέματα, χρονοδιάγραμμα για τις ιδιωτικοποιήσεις, αλλά και ζητήματα δημόσιας διοίκησης και εργασιακά.

...Της ψήφισης του νομοσχεδίου για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης θα προηγηθεί ακόμη ένα νομοσχέδιο, το οποίο θα περιλαμβάνει τις διατάξεις για τις Ανώνυμες Εταιρείες (ΑΕ) και θα ψηφιστεί έως την Τρίτη 12 Ιουνίου.
Τι τονίστηκε στη συνεδρίαση της Τρίτης

...Μιλώντας την Τρίτη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευκλειδης Τσακαλώτος, τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση πιστοληπτικής γραμμής στήριξης, ενώ αναφέρθηκε στον , λέγοντας ότι με βάση τις νέες αντικειμενικές αξίες, σε ποσοστό 67% των ιδιοκτητών, ο φόρος παραμένει ίδιος, σε 15% θα αυξηθεί και σε 18% θα μειωθεί.

...Από το υπερπλεόνασμα, το 2019, το 100% θα δοθεί σε φοροελαφρύνσεις τόνισε από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, ενώ,την καθιέρωση στεγαστικού επιδόματος σε 1.350.000 άτομα ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θ. Φωτίου.

...Την ίδια στιγμή, πρωτογενή πλεονάσματα πάνω από το 3,5% του ΑΕΠ που θα φθάνουν έως και 5,19% το 2022 προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019-2022, διευκολύνοντας τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο μέτωπο των ελαφρύνσεων για τους πολίτες...(Ν.Π.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency