Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 12:21:04 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | οικονομια | Ο Μοσκοβισί αύριο στην Αθήνα.

Ο Μοσκοβισί αύριο στην Αθήνα.

TSAKALOTOS.MOSKOBISIΟ υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος θα συναντηθεί αύριο Πέμπτη 08 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 16.15 με τον επίτροπο Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων κ. Πιερ Μοσκοβισί στο υπουργείο Οικονομικών.

****Το πρόγραμμα της επίσκεψης Μοσκοβισί

...Ειδικότερα, ως προς το πρόγραμμα της επίσκεψης, την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, ο κ. Μοσκοβισί θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπιο Παυλόπουλο (ώρα 9:30) καθώς και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα (ώρα 15:00). Την ίδια μέρα, ο Ευρωπαίος επίτροπος θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

...Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον αν. υπουργό Αλέξη Χαρίτση. Την Παρασκευή επίσης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του "Κινήματος Αλλαγής" Φώφη Γεννηματά.

...Το πρωί της Παρασκευής (9.15), ο κ. Μοσκοβισί θα μεταβεί στη Βουλή και θα απευθύνει ομιλία στα μέλη της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, για το μέλλον της Ευρώπης και την εμβάθυνση της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης.

***Το υπόλοιπο πρόγραμμα της επίσκεψης του Επιτρόπου διαμορφώνεται ως εξής:

- Στις 8 Φεβρουαρίου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΕΒ Θεόδωρο Φέσσα καθώς και με εκπροσώπους του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Επίσης, θα επισκεφθεί το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, ενώ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο "The World in 2018 Gala Dinner" του The Economist (ώρα 19:30).

- Στις 9 Φεβρουαρίου ο κ. Μοσκοβισί θα μιλήσει στο ελληνογαλλικό φόρουμ με θέμα " Grece: les chemins de l'espoir - Ελλάδα: οι δρόμοι της ελπίδας (ώρα 11:00)...(Ν.Π.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency