Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 07:22:24 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | οικονομια | Τσακαλώτος: Για πρώτη φορά σε μνημονιακό νομοσχέδιο υπερτερούν τα θετικά στοιχεία.

Τσακαλώτος: Για πρώτη φορά σε μνημονιακό νομοσχέδιο υπερτερούν τα θετικά στοιχεία.

TSAKALOTOS.BΓια πρώτη φορά σε μνημονιακό νομοσχέδιο τα θετικά στοιχεία είναι περισσότερα από τα αρνητικά, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά την ενημέρωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το πολυνομοσχέδιο, που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή και που επί της ουσίας ολοκληρώνει την γ' αξιολόγηση...Σύμφωνα με πληροφορίες της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο κτηματολόγιο, την αδειοδότηση των επιχειρήσεων τα οικογενειακά επιδόματα και τα σχολικά γεύματα...

...Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται αύξηση 300 εκ. ευρώ στα οικογενειακά επιδόματα ενώ σύμφωνα με τον υπουργό η ρύθμιση ευνοεί οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά. Επίσης, εξορθολογίζονται τα επιδόματα για τις περιπτώσεις των τρίτεκνων και των πολύτεκνων.

...Σχετικά με το Κτηματολόγιο, δημιουργείται Ενιαίος Φορέας Κτηματολογίου με τη μορφή ΝΠΔΔ ώστε να έχει επιλυθεί πλήρως το θέμα της κτηματολόγησης έως το 2020.

...Τέλος, ο υπουργός σημείωσε ότι πραγματοποιήθηκε συζήτηση με τους θεσμούς ώστε να έρθουν νωρίτερα τα μέτρα του 2019...(Ν.Π.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency