Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 07:44:15 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | οικονομια | Η Ελλάδα δημοφιλής προορισμός για τους Αμερικανούς τουρίστες .

Η Ελλάδα δημοφιλής προορισμός για τους Αμερικανούς τουρίστες .

ploio.potami.kroyazieraΤο πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2018 κατέπλευσε στον Πειραιά με Ευρωπαίους και Αμερικανούς τουρίστες. Η κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά και στη Μεσόγειο περιλαμβάνεται στα 14 πιο περιζήτητα πολυτελή ταξίδια, κυρίως για επισκέπτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες...

...Ο γύρος της Μεσογείου με κρουαζιερόπλοιο αναμένεται να προσελκύσει και φέτος ένα μεγάλο αριθμό Ευρωπαίων και Αμερικανών τουριστών, που επιλέγουν να κάνουν εν πλω τις διακοπές τους. Για τους τουρίστες ειδικά από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η Ελλάδα φαντάζει ως ένας ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός κάτι που φαίνεται ήδη από τις κρατήσεις των ταξιδιωτικών πρακτόρων.

....H κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά περιλαμβάνεται στα δεκατέσσερα πιο περιζήτητα πολυτελή ταξίδια για τους Αμερικανούς, σύμφωνα με έρευνα από αμερικανικά τουριστικά γραφεία που ειδικεύονται στον τουρισμό πολυτελείας.

...To «κρουαζιερόπλοιο του φωτός» προερχόμενο από Ιταλία, έκανε ποδαρικό για το 2018 στο λιμάνι του Πειραιά. Έως τον Μάρτιο θα ακολουθήσουν και άλλα πλοία με low cost επιβάτες, προερχόμενους από χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης...(Ν.Π., πηγή : ΕΡΤ)

Σχόλια:

Powered by Web Agency