Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 07:35:05 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | οικονομια | Ολοι οι γαλάζιοι μεγαλο-οφειλέτες του Δημοσίου.

Ολοι οι γαλάζιοι μεγαλο-οφειλέτες του Δημοσίου.

MHTSOTAKH.KLEFTESΧιλιάδες γνωστά γαλάζια λαμόγια, φιγουράρουν στη λίστα των μεγαλο-οφειλετών του Δημοσίου, η οποία αναρτήθηκε απόψε,  στο www.aade.gr και περιλαμβάνει τα ονόματα 8.909 φυσικών προσώπων και 14.083 νομικών προσώπων, οφειλετών του Δημοσίου και των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης με βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή άνω των 150.000 ευρώ...

...Στην ανακοίνωση των ονομάτων προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων «στο πλαίσιο των ενεργειών πληροφόρησης και ενημέρωσης των πολιτών, εμπέδωσης της φορολογικής δικαιοσύνης έναντι των συνεπών φορολογουμένων, καθώς και φορολογικής συμμόρφωσης» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωσή της.

...Πρόκειται για οφειλές, η καταβολή των οποίων καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους.

...Υπενθυμίζεται ότι στον ιστότοπο της A.A.Δ.Ε. βρίσκονται τα ονόματα εκείνων των οφειλετών, που είχαν ειδοποιηθεί με e-mail για να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν.

...Εξαιρούνται οι περιπτώσεις, για τις οποίες έχει χορηγηθεί στον οφειλέτη ρύθμιση ή διευκόλυνση τμηματικής καταβολής των ληξιπρόθεσμων χρεών του και με την προϋπόθεση ότι αυτός είναι συνεπής με τους όρους της, καθώς και όταν έχει χορηγηθεί αναστολή καταβολής των οφειλών του.

...Επίσης, ακολουθώντας σχετική γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως διευκρινίζει η ΑΑΔΕ στην ανακοίνωσή της, εξαιρούνται οι οφειλέτες (φυσικά πρόσωπα), των οποίων η οριστικοποίηση της οφειλής δεν έχει τελεσιδικήσει μέχρι σήμερα.

...Τα ονόματα είναι διαθέσιμα στους παρακάτω συνδέσμους:

ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ: http://www.aade.gr/dl_assets/dos/ofeilfp2017_1.html

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ: http://www.aade.gr/dl_assets/dos/ofeilnp2017_1.html...

Πατείστε για να δείτε όλα τα γαλάζια λαμόγια, ακόμα και συγγενικά πρόσωπα πρώην υπουργών και βουλευτών...(Ν.Π.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency