Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 08:37:50 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Προσλήψεις μπάτσων και όχι δασκάλων...

Προσλήψεις μπάτσων και όχι δασκάλων...

ASTYNOMIA.KATASTOLHΌπως αναφέρει το ΑΠΕ, «υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη στην οποία μετείχαν οι υπουργοί Χρ. Σταϊκούρας, Μιχ. Χρυσοχοίδης, Β. Κικίλιας, Τ. Θεοδωρικάκος, Θ. Σκυλακάκης με θέμα τον προγραμματισμό των προσλήψεων στο Δημόσιο εντός του προσεχούς εξαμήνου.

...Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου στη σύσκεψη δόθηκαν από τον πρωθυπουργό οι εξής κατευθύνσεις:

- Να προχωρήσουν οι προγραμματισμένες από το ΑΣΕΠ προσλήψεις εντός του 2019 με προτεραιότητα τις 2.450 θέσεις που αφορούν το υπουργείο Υγείας.

- Επιπλέον να δρομολογηθούν άμεσα - και να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους - 1.500 προσλήψεις αστυνομικών για την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ και την ανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, όπως είχε δεσμευθεί προεκλογικά ο πρωθυπουργός».

...Σημειώνεται ότι η ομάδα ΔΕΛΤΑ που καταργήθηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ήδη από το 2015, έχει πολλές φορές στο παρελθόν αποδεδειγμένα στραφεί με βάναυσο τρόπο - προφανώς με τις αντίστοιχες πολιτικές εντολές - εναντίον διαδηλωτών. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η δράση της κατά τις αντιμνημονιακές διαδηλώσεις, αλλά και ο σοβαρός τραυματισμός της διαδηλώτριας Αγγελική Κουτσουμπού τον Δεκέμβριο του 2009 στο Σύνταγμα...(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency