Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 10:08:02 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Αποκάλυψη : Μυστική συνάντηση Φρουζή με έμπιστο άνθρωπο του Μητσοτάκη.

Αποκάλυψη : Μυστική συνάντηση Φρουζή με έμπιστο άνθρωπο του Μητσοτάκη.

FROYZHSΣοβαρότατα ερωτήματα προκύπτουν μετά τη δημοσίευση από την ιστοσελίδα newsbreak.gr φωτογραφίας από συνάντηση του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα της Novartis Κωνσταντίνου Φρουζή, με τον δημοσιογράφο, μέλος της «γαλάζιας» ομάδας επικοινωνίας της ΝΔ και στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, ο οποίος προαλείφεται και για τη θέση του διευθυντή του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

...Στο δημοσίευμα παρουσιάζονται δύο φωτογραφίες από τη συνάντηση Φρουζή-Παπαπαναγιώτου σε καφέ της πλατείας Κολωνακίου. Ο Κωνσταντίνος Φρουζής, που ήταν ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της εταιρείας Novartis, είναι ο βασικός κατηγορούμενος στο σκάνδαλο, που αφορά χρηματισμό πολιτικών προσώπων αλλά και αξιωματούχων της δημόσιας διοίκησης και γιατρών από την εταιρεία. Υπενθυμίζεται πως η ΝΔ επιμένει να χαρακτηρίζει την υπόθεση «σκευωρία» από τον ΣΥΡΙΖΑ, παρότι η έρευνα και τα στοιχεία προέκυψαν αρχικά από την έρευνα των αμερικανικών αρχών. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως και στο παρελθόν είχαν έρθει στο φως στοιχεία για την καλή σχέση του Φρουζή με την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, με στελέχη της ΝΔ και ιδιαίτερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο αντάλλασσαν φιλικά mails, καθώς ο Mr Novartis στήριξε την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία του κόμματος.

...Σύμφωνα με το Documento, που επικοινώνησε με τον διευθυντή του newsbreak.gr, Νίκο Ελευθερόγλου, και πρώην διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλή, η φωτογραφία τραβήχτηκε την Πέμπτη το μεσημέρι, ενώ η συνάντηση έγινε στο γνωστό καφέ Βιβλιοθήκη. ..(Η.Β.0

Σχόλια:

Powered by Web Agency