Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 04:56:25 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Η Ράνια Σβίγκου για το απίστευτο κατόρθωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο .

Η Ράνια Σβίγκου για το απίστευτο κατόρθωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο .

SBIGKOY.2«...Ευτυχώς για τον Γιάννη και για όλους και όλες εμάς, η αλληλεγγύη και ο προσωπικός κόπος μακριά από τις απάνθρωπες νεοφιλελεύθερες βεβαιότητες και τη μοιρολατρία, φέρνουν αποτέλεσμα»

Όπως αναφέρει μέσω facebook η υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Ράνια Σβίγκου:

«...Μερικές φορές το ψυγείο μας ήταν άδειο. Μερικές ημέρες δεν πουλούσαμε τίποτα και δεν είχαμε χρήματα για να φάμε. Οι καλές μέρες, έφερναν απλά τα απαραίτητα. Την πληρωμή του ενοικίου, του νερού και του ηλεκτρικού, όπως και την αγορά φαγητού».

Πριν από λίγα χρόνια μεγάλες αμερικανικές εφημερίδες έκαναν εκτενή αφιερώματα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο με αφορμή τις πρώτες του επιτυχίες στο NBA. Η ιστορία του παιδιού από τα Σεπόλια, που ζούσε σε απόλυτη φτώχεια με την πολυμελή οικογένειά του προσπαθούσε να επιβιώσει σε μια χώρα που τον θεωρούσε «λαθρομετανάστη» και που τον ανάγκαζε να δουλεύει ως μικροπωλητής, είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο.

Για όσους ήταν τότε στην κυβέρνηση, ο Γιάννης είχε τη θέση που του άξιζε. «Δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες. Κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση» δήλωσε άλλωστε πριν από λίγα χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ευτυχώς για τον Γιάννη και για όλους και όλες εμάς, η αλληλεγγύη και ο προσωπικός κόπος, μακριά από τις απάνθρωπες νεοφιλελεύθερες βεβαιότητες και τη μοιρολατρία, φέρνουν αποτέλεσμα...(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency