Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 05:25:27 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Γαλάζιοι τραμπούκοι κατέβασαν προεκλογικές αφίσες της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα.

Γαλάζιοι τραμπούκοι κατέβασαν προεκλογικές αφίσες της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα.

AFISAΣύμφωνα με επώνυμη καταγγελία χθες το βράδυ (της Κυριακής),  στην οδό Συγγρού και στο ύψος των γραφείων της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ και του in.gr, σεκιούριτι με πτυσσόμενη σκάλα κατέβαζαν αφίσες από την προεκλογική συγκέντρωση στο Θησείο του Αλέξη Τσίπρα.

***Ολόκληρη η καταγγελία :

Χτες το βράδυ, συγκεκριμένα στις οκτώ με οκτώμισι περίπου, είχα βγει για τρέξιμο στην Συγγρού. Στο ύψος των γραφείων των ΝΕΩΝ, IN.GR κλπ. οι αφίσες της ομιλίας του πρωθυπουργού δεν υπήρχαν και ακριβώς στο σημείο που βλέπετε στις φωτογραφίες συνάντησα έναν σεκιουριτά με άλλο ένα άτομο με πτυσσόμενη μεγάλη σκάλα να κατεβάζουν την τελευταία αφίσα που είχε μείνει.

Σε ερώτησή μου γιατί κατεβάζετε τις αφίσες, ο σεκιουριτάς απάντησε "Γιατί εδώ είναι..." και έδειξε τα γραφεία. Την ίδια στιγμή τον κάλεσαν στην ενδοσυνεννόηση γιατί μπροστά ακριβώς από το κτίριο (στα πενήντα μέτρα περίπου) υπήρχε άλλος σεκιουριτάς που παρακολουθούσε την σκηνή.

Το πρωί σήμερα πηγαίνοντας στη δουλειά παρατήρησα ότι στην κάθοδο της Συγγρού από το νούμερο 322 που είναι μια εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΠΑΝΤΩΝIΟΥ και κάτω δεν υπάρχει καμία αφίσα σε αντίθεση με την άνοδο που είναι όλες.
Συμπεραίνω ότι δεν έχει να κάνει με την εταιρεία που έβαλε τις αφίσες, λοιπόν, αλλά με μεθοδευμένη ενέργεια...(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency