Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 02:51:21 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Εχασε τη μάχη για τη ζωή, ο εργάτης που τραυματίστηκε σε ναυπηγείο στο Πέραμα.

Εχασε τη μάχη για τη ζωή, ο εργάτης που τραυματίστηκε σε ναυπηγείο στο Πέραμα.

ASTHENOFORO.3Χωρίς τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε  στο Θριάσιο νοσοκομείο ο 45χρονος υπήκοος Ρουμανίας, που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια εργασιών σε ναυπηγείο στο Πέραμα...Ο άτυχος εργάτης, μέλος ιδιωτικού συνεργείου, έπεσε υπό αδιευκρίνιστη αιτία από ύψος τεσσάρων μέτρων, ενώ τοποθετούσε σκαλωσιά σε θαλαμηγό. Στο νοσοκομείο «Θριάσιο» όπου μεταφέρθηκε ο 45χρονος οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

...Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Λιμενικό, ο εργαζόμενος, «κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών αποσυναρμολόγησης τοποθετημένου ικριώματος εξωτερικά και περιμετρικά του Θ/Γ ''Ε & Ε'' σημαίας Νήσων Μάρσαλ, το οποίο βρισκόταν ανελκυσμένο εντός ναυπηγείου στο Πέραμα, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα την πτώση του στο έδαφος από επίπεδο του ικριώματος και το σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι».

...Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το λιμεναρχείο Περάματος ενώ, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, συνελήφθησαν ο υπεύθυνος ορισμένος τεχνικός ασφαλείας του πλοίου και ο υπεύθυνος εργοδηγός της επιχείρησης για τη διενέργεια των εργασιών της επί του πλοίου...(Η.Β., ΑΠΕ)

Σχόλια:

Powered by Web Agency