Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 06:57:54 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Και μη χειρότερα : Ο υμνητής της Χούντας, Νικ. Μαστοράκης πήγε στον ΣΚΑΙ !

Και μη χειρότερα : Ο υμνητής της Χούντας, Νικ. Μαστοράκης πήγε στον ΣΚΑΙ !

MASTORAKHS.SKAIΟ πάντα φιλικός προς την ακροδεξιά ΣΚΑΪ έκανε χθες και το επόμενο βήμα αφού εμφάνισε σε εκπομπή του, και συγκεκριμένα φιλοξενούμενο του Αντώνη Κανάκη, τον αμφιλεγόμενο για τον ρόλο του επί χούντας, Νίκο Μαστοράκη.

Εκεί, «άνοιξε την καρδιά του» και εξομολογήθηκε το... δράμα που βίωσε κατά τη διάρκεια της χούντας στην Ελλάδα.

Τη στιγμή που φοιτητές, εργάτες και απλός κόσμος υπέστησαν τρομερά βασανιστήρια με τις ευλογίες των συνταγματαρχών, ο Νίκος Μαστοράκης αποκάλυψε, μέσω του ΣΚΑΪ, το δικό του... μαρτύριο.

«Έκανα συνέντευξη μέρα μεσημέρι με μαύρα γυαλιά» είπε και συνέχισε απευθυνόμενος προς τον... έκπληκτο Αντώνη Κανάκη: «ξέρεις γιατί φορούσα γυαλιά; επειδή είχα να κοιμηθώ δύο μέρες».

Ούτως ή άλλως ο Αντώνης Κανάκης τον βοηθά: Δεν πιστεύω πως εσύ είσαι ένας άνθρωπος, αυτό που λένε χουντικός. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν είσαι χουντικός...

Ευτυχώς τις υπόλοιπες κοιμόταν κανονικά ο Νίκος Μαστοράκης, και σίγουρα με ανοιχτά παράθυρα την ώρα που οι βασανιστές της ΕΑΤ-ΕΣΑ έκαναν «πρακτική εκπαίδευση» πάνω στους γονείς αυτών που παρακολούθησαν τη χθεσινή σου συνέντευξη - πλυντήριο στον ΣΚΑΪ.

Τέτοιο κακό, λοιπόν, να μη σε ξαναβρεί Νίκο Μαστοράκη... Να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια.

...Όσο για τον ΣΚΑΪ, τα λόγια πλέον φαντάζουν περιττά. Είναι πιθανό να αναστήσει δύο - τρεις ακόμα ακροδεξιούς - χουντικούς - νοσταλγούς της επταετίας για να τους «ξεπλύνει»... Και αν δεν βρει αιωνόβιους χουντικούς, πάντα υπάρχει η Χρυσή Αυγή και όλες οι ακροδεξιές, φασιστικές παραφυάδες...(H.B.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency