Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 08:08:07 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Οι οργανώσεις αναπήρων αναγνωρίζουν πως ό,τι έγινε την τελευταία 4ετία δεν είχε γίνει 40 χρόνια.

Οι οργανώσεις αναπήρων αναγνωρίζουν πως ό,τι έγινε την τελευταία 4ετία δεν είχε γίνει 40 χρόνια.

BERNADAKHS.SYRIZAΤις δράσεις της κυβέρνησης, ώστε να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των αναπήρων και να ξεπεραστούν τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν, περιγράφει ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης.

....Στον απόηχο της υπόθεσης Πολάκη και των αντιπαραθέσεων που εκδηλώνονται, ο υπουργός υποστηρίζει ότι «τα τελευταία χρόνια έγινε μια πραγματική επανάσταση στον τομέα της αναπηρίας», επισημαίνοντας ότι «απομένουν ακόμη πολλά να γίνουν για μια αξιοπρεπή διαβίωση και καθολική προσβασιμότητα» των συγκεκριμένων συμπολιτών μας.

...Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Βερναρδάκης εκφράζει την αντίθεσή του στην άποψη της «λειτουργικής αναπηρίας», θεωρώντας ότι αυτή αντιβαίνει στο ευρωπαϊκό κεκτημένο και υπακούει στις αντιλήψεις του ΔΝΤ, σχολιάζει τη συμμετοχή αναπήρων στα ψηφοδέλτια των κομμάτων και απαντά στο ερώτημα αν ο Παύλος Πολάκης πρέπει να ανασκευάσει όσα είπε...(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency