Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 07:33:41 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Πτολεμαΐδα: Αποτυχημένη αντισυγκέντρωση ακροδεξιών κατά του ΣΥΡΙΖΑ .

Πτολεμαΐδα: Αποτυχημένη αντισυγκέντρωση ακροδεξιών κατά του ΣΥΡΙΖΑ .

XRYSAYGITHS.2Δύο ακροδεξιές ομάδες, μία εισαγόμενη από τη Κατερίνη και μία τοπική που αυτοπροσδιορίζεται ως «Πτολεμαίοι Μακεδόνες», με εμπρηστικά ακροδεξιά και φασιστικά συνθήματα όπως, «φωτιά-φωτιά στα κόκκινα σκυλιά», «αλήτες προδότες πολιτικοί» κ.α. και εκτοξεύοντας απειλές, επιχείρησαν (ανεπιτυχώς) να ακυρώσουν την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη στην Πτολεμαΐδα με ομιλητές τους Κώστα Αρβανίτη και Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

....Όμως, όπως αναφέρει η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, «αυτή η πόλη της ειρηνικής συνύπαρξης, αυτός δημοκρατικός τόπος, ο τόπος των προσφύγων προγόνων μας που δημιούργησαν πολιτισμό με τους ντόπιους κατοίκους, είπε ένα βροντερό όχι στους επίγονους των ταγμάτων ασφαλείας και των Γκοτζαμάνηδων, τους νεοναζί υβριστές της δημοκρατίας. Και η συγκέντρωση έγινε και επιτυχία είχε και οι μάσκες έπεσαν φανερώνοντας το αληθινό τους πρόσωπο. Το πρόσωπο του φασισμού και του μίσους».

....Πράγματι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανήρτησε Κώστας Αρβανίτης, η αντισυγκέντρωση των ακροδεξιών κατέληξε για ακόμη μία φορά σε φιάσκο. «Η αντισυγκέντρωση έξω από την πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, με τις επιθέσεις και τους αισχρούς προπηλακισμούς, όχι μόνο εναντίον μου αλλά και με στόχο τον Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ήταν άλλη μια σπασμωδική κίνηση εκείνων που, αντί για επιχειρήματα, κραδαίνουν ντουντούκες. Αντί για Δημοκρατία πουλάνε μόνο Αντίδραση. Και αντικοινωνικά ανακλαστικά αντί για έναρθρη διαφωνία», σημειώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency