Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 08:12:56 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Σήμερα, η συνέχεια του δικαστικού αγώνα ενάντια στον φασίστα Σαμαρά.

Σήμερα, η συνέχεια του δικαστικού αγώνα ενάντια στον φασίστα Σαμαρά.

SAM.STRATIOTIKOSΣήμερα, Τετάρτη 17 Απριλίου,  συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης των πέντε πρώην απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών. Οι πέντε καθαρίστριες, που τώρα έχουν επιστρέψει στην εργασία τους, συνεχίζουν να διώκονται και να πληρώνουν την αντίστασή τους στις μαζικές απολύσεις της κυβέρνησης του φασίστα Σαμαρά.

....Τις βαραίνουν κατηγορίες για τη διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και την.... εξύβριση αστυνομικών κατά τη διάρκεια κινητοποίησης που είχαν κάνει έξω από το υπουργείο Οικονομικών στις 10 Ιουλίου του 2014 στο Σύνταγμα, όταν πληροφορήθηκαν ότι το υπουργείο είχε ζητήσει την αναίρεση της δικαιωτικής για τις εργαζόμενες δικαστικής απόφασης να επιστρέψουν στο πόστο τους.

....Οι καθαρίστριες που κάθε τόσο έχουν σύρονται στα δικαστήρια είναι η Δέσποινα Κωστοπούλου, η Βασιλική Γκόβα, η Δήμητρα Μανώλη, η Φωτεινή Νικηταρά και η Ευαγγελία Αλεξάκη. Ενδεικτική του «πνεύματος» που χαρακτηρίζει το κατηγορητήριο εις βάρος τους είναι η αναφορά που γίνεται για την κατηγορία της εξύβρισης: «Με πρόθεση (οι καθαρίστριες) προσέβαλαν την τιμή άλλου με λόγο και συγκεκριμένα απηύθυναν τις φράσεις 'κωλόμπατσοι, γουρούνια, είστε αλήτες' σε ένδειξη καταφρόνησης προς το πρόσωπό τους».

Και σήμερα το πρωί αναμένεται πλήθος κόσμου στο πλευρό τους...(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency