Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 03:39:19 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Σάλος με τον χουντικό της παράταξης Μητσοτάκη.

Σάλος με τον χουντικό της παράταξης Μητσοτάκη.

M.HTSOT.MOYRHΣάλος έχει προκληθεί στους κόλπους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, μετά την κυνική ομολογία εκλεγμένου μέλους του Διοικητικού του Συμβουλίου με την παράταξη που στήριξε η Νέα Δημοκρατία, ότι είναι θιασώτης του δικτάτορα Παπαδόπουλου και της χούντας.

...Ο λόγος για τον Γεώργιο Γκόντζο, εκδότη της τοπικής εφημερίδας της Ανατολικής Αττικής «Αλήθεια» και εκλεγμένο στο Δ.Σ. του ΕΕΑ με τον συνδυασμό του Νικόλαου Λεβετσοβίτη «Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών», τον οποίο στήριξε ανοιχτά η Ν.Δ. Όπως αναφέρει ο Γιάννης Μπασκάκης σε ρεπορτάζ του στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο Ν. Λεβετσοβίτης, πέρα από δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας, ανήκει στον επίσημο κεντρικό οργανωτικό μηχανισμό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχοντας την ιδιότητα του αναπληρωτή γραμματέα Παραγωγικών Τομέων της Ν.Δ.

...Η εφημερίδα δημοσιεύει και τον διάλογο που έγινε κατά την τελευταία ανοιχτή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών της 20ής Μαρτίου 2019:

-ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ: Ρωτώ
Γ. ΓΚΟΝΤΖΟΣ: Εσείς ήσασταν στο ΠΑΣΟΚ, στο «βαθύ ΠΑΣΟΚ» που κατέστρεψε την Ελλάδα και εγώ ανήκω σε μια παράταξη.
ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ: Για τον Παπαδόπουλο, λέω. Εχετε σχέση;
Γ. ΓΚΟΝΤΖΟΣ: Οχι, δεν έχω καμία σχέση.
ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ: Επειδή τον έχετε στο facebook το λέω.
Γ. ΓΚΟΝΤΖΟΣ: Βεβαίως. Δεν το κρύβω ότι είμαι ακροδεξιός.
ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ: Α, είστε ακροδεξιός;
Γ. ΓΚΟΝΤΖΟΣ:Βεβαίως, δεν το κρύβω! Δεν το κρύβω!
ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ: Αυτό ήθελα να μάθω
Γ. ΓΚΟΝΤΖΟΣ: Γιατί ξέρετε κάτι; Το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε την Ελλάδα, η επταετία δεν την κατέστρεψε.
ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ: Αρα, είστε υπέρ της επταετίας, ότι σωστά ήταν η επταετία;
Γ. ΓΚΟΝΤΖΟΣ: Είμαι θιασώτης του Παπαδόπουλου, δεν το κρύβω. ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ: Είστε θιασώτης του Παπαδόπουλου! Δεν το κρύβω! Θέλετε να σας πω και κάτι άλλο; Κανένα πρόβλημα!

Και πράγματι δεν το κρύβει καθώς αν ανατρέξει κανείς στην προσωπική του σελίδα στο Facebook θα βρει από φωτογραφίες του Γεωργίου Παπαδόπουλου μέχρι δημοσιεύματα της νεοναζιστικής εφημερίδας «Στόχος» της Χρυσής Αυγής, αλλά και φωτογραφίες του με στελέχη της ΝΔ..

***Δ. Τζανακόπουλος: Η ΝΔ πρέπει να πράξει τα δέοντα

...Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 ερωτηθείς σχετικά με δημοσίευμα, στο οποίο αναφέρεται ότι το μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και αναπληρωτής γραμματέας στον Τομέα Παραγωγής της ΝΔ, Γεώργιος Γκόντζος, δηλώνει χουντικός, τόνισε ότι η ΝΔ πρέπει να πράξει τα δέοντα, ενώ απέκρουσε με απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο τη συσχέτιση του συγκεκριμένου ανδρός «που τάσσεται ευθέως κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος» με τη συνάντηση του κ. Κουρουμπλή, τονίζοντας ότι δεν επιτρέπεται στη δημόσια σφαίρα να επιχειρούνται τέτοιου είδους συμψηφισμοί.

.(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency