Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 01:12:21 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Νεαρός πολιτικός πρόσφυγας από την Τουρκία αγνοείται στον Εβρο.

Νεαρός πολιτικός πρόσφυγας από την Τουρκία αγνοείται στον Εβρο.

EBROS.FRAXTHSΈνας 20χρονος πολιτικός πρόσφυγας από την Τουρκία, ο Μαχιρ Μετε Κουλ αγνοείται από προχθές τα ξημερώματα στα νερά του Έβρου, μετά από ατύχημα που είχε με βάρκα στο ύψος του Σουφλίου επιχειρώντας να περάσει στην Ελλάδα από την Τουρκία.

Στη βάρκα μετέβαινε ένας ακόμη ομοεθνής του, ο Σαντίκ Σενμπάμπα, ο οποίος όμως κατάφερε να γλιτώσει και να συρθεί σώος στις ακτές ειδοποιώντας την οικογένεια του αγνοούμενου αλλά και τις αστυνομικές αρχές στο Σουφλί. Οι συνθήκες του ατυχήματος παραμένουν ασαφείς, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο καιρός ήταν κακός με δυνατούς ανέμους και ισχυρά ρεύματα, με αποτέλεσμα η βάρκα να αναποδογυρίσει και μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, ο νεαρός πολιτικός πρόσφυγας να αγνοείται.

...Ο Σαντίκ Σενμπάμπα κρατείται στο ΑΤ Σουφλίου, ενώ για τον εντοπισμό του Μαχιρ Μετε Κουλ έχουν κινητοποιηθεί οι λιμενικές και αστυνομικές αρχές της περιοχής. Για το ατύχημα ενημερώθηκαν από την οικογένεια του αγνοούμενου και οι τουρκικές αρχές, χωρίς όμως να είναι γνωστό αν προέβησαν σε έρευνα...(Η.Β., ΑΠΕ)

Σχόλια:

Powered by Web Agency