Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 01:53:35 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Οικογενειακή τραγωδία στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Οικογενειακή τραγωδία στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

ASTHENOFORO.3Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου ένας αντιπτέραρχος εν αποστρατεία πυροβόλησε την σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε...Ο απόστρατος αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη σύζυγο του, βουλγαρικής καταγωγής και στη συνέχεια ανέβηκε στο διαμέρισμα του, έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου κατέληξαν πριν από λίγο. Το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 12, στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

...Το ζευγάρι είχε έναν διαπληκτισμό, όταν ο 87χρονος άνδρας έβγαλε ένα 22άρι πιστόλι και πυροβόλησε την 50χρονη γυναίκα. Στη συνέχεια ανέβηκε στο διαμέρισμα του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και πάτησε ξανά τη σκανδάλη.

...Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν η δεύτερη σύζυγος του απόστρατου αντιπτεράρχου. Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά, λένε μάρτυρες. Φαίνεται πως και πριν το σημερινό περιστατικό είχε προηγηθεί διαπληκτισμός. Συγκεκριμένη μαρτυρία φέρεται να αναφέρει πως το ζευγάρι είχε έντονη λογομαχία και ο ηλικιωμένος άνδρας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τη σύντροφό του έξω από την πόρτα του σπιτιού τους. Κατά την ίδια μαρτυρία, στη συνέχεια μπήκε στην αυλή και αυτοπυροβολήθηκε..(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency