Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 01:54:13 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Η Ρ. Δούρου ανακάλεσε την άδεια σχολής οδηγών που εμπλέκεται στο κύκλωμα πλαστών διπλωμάτων.

Η Ρ. Δούρου ανακάλεσε την άδεια σχολής οδηγών που εμπλέκεται στο κύκλωμα πλαστών διπλωμάτων.

DOYROY.AΤην ανάκληση της άδειας λειτουργίας της σχολής οδηγών που εμπλέκεται στην υπόθεση παράνομης έκδοσης αδειών οδήγησης στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών ΠΕ Πειραιά και Νήσων, ανακοίνωσε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο πλαίσιο της έκτακτης συνέντευξης Τύπου της Περιφέρειας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΕ Νοτίου Τομέα Αθηνών, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα, Χρήστου Καπάταη. Η σχετική απόφαση ανάκλησης της άδειας λειτουργίας ελήφθη σήμερα το πρωί από τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Γιώργο Γαβρίλη...

Η εν λόγω σχολή είχε λάβει άδεια λειτουργίας πριν 10 χρόνια...

...Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Φεβρουαρίου, στη συγκεκριμένη Διεύθυνση, εντοπίστηκαν 56 περιπτώσεις παραποίησης - αλλοίωσης του περιεχομένου φακέλων αδειών οδήγησης. Με αυτές τις παράνομες μεθοδεύσεις δινόταν η δυνατότητα σε υποψηφίους οδηγούς να συμμετέχουν σε πρακτική εξέτασή τους και να λάβουν στη συνέχεια την προβλεπόμενη άδεια οδήγησης χωρίς προηγουμένως να προσέλθουν και να κριθούν στις θεωρητικές εξετάσεις ...

Η Ρένα Δούρου τόνισε, μεταξύ άλλων ότι «το θέμα της παράνομης έκδοσης αδειών οδήγησης δεν σχετίζεται μόνο με την ποιότητα της δημόσιας διοίκησης αλλά έχει να κάνει με την οδική ασφάλεια, με την προστασία της ζωής των πολιτών».

Η ίδια εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς την Ελληνική Αστυνομία, για «την ευρεία και συντονισμένη επιχείρηση για την πάταξη των παραβατικών ενεργειών» και τόνισε ότι «αναμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα της έρευνας της Αστυνομίας για να προχωρήσουμε άμεσα σε περαιτέρω ενέργειες».

....Επαναλειτουργεί το ΚΤΕΟ Μάνδρας....

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Χρήστος Καραμάνος ενημέρωσε ότι στις αρχές Μαΐου ολοκληρώνονται οι σχετικές διαδικασίες και πρόκειται να ξεκινήσει η λειτουργία του ΚΤΕΟ Μάνδρας, «του δεύτερου δημόσιου ΚΤΕΟ μετά από το ΚΤΕΟ Χολαργού». «Όπως επιλογή της κυβέρνησης Σαμαρά ήταν το κλείσιμο των δημόσιων ΚΤΕΟ, η επιλογή της διοίκησης της Περιφέρειας υπό τη Ρένα Δούρου, είναι η επαναλειτουργία των δημόσιων ΚΤΕΟ», τόνισε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Χρ. Καραμάνος.

Η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΚΤΕΟ, Μαρία Χριστάκη, επανέλαβε τη βούληση της διοίκησης να βάλει τέλος σε παράνομες και επικίνδυνες πρακτικές.

Τέλος στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων απάντησε ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής, Ηλίας Δόλγυρας...(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency