Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 10:43:57 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Λέσβος: Επίθεση δεξιών τραμπούκων σε βάρος εφημερίδας.

Λέσβος: Επίθεση δεξιών τραμπούκων σε βάρος εφημερίδας.

MHTSOT.ADONIS.BORIDHSΜια ακόμα επίθεση τραμπούκων της Δεξιάς, σε βάρος του δικαιώματος στην ενημέρωση στην πόλη της Μυτιλήνης, αυτή τη φορά στα γραφεία της εφημερίδας «Πολιτικά», όπως κατήγγειλε η δημοσιογράφος και εκδότρια της εφημερίδας Βαρβάρα Γκιγκιλίνη - Αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας για το θέμα της τοποθέτησης υπερμεγέθους σταυρού από ακροδεξιούς στον αρχαιολογικό παραθαλάσσιο βραχώδη χώρο στου Απελή στη Μυτιλήνη

....Η κ. Γκιγκιλίνη κατήγγειλε, επώνυμα, επαγγελματία της αγοράς -ο οποίος κατηγορείται και για άλλες ανάλογες επιθέσεις σε βάρος ανθρώπων της ενημέρωσης και όχι μόνο- ότι «ήρθε στην εφημερίδα, μας απείλησε, μας εξύβρισε, μας συκοφάντησε και μας εκβίασε».

....Η εξύβριση, η συκοφάντηση και η εκτόξευση απειλών σε βάρος της δημοσιογράφου έγινε με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας για το γνωστό θέμα της τοποθέτησης υπερμεγέθους σταυρού στον αρχαιολογικό παραθαλάσσιο βραχώδη χώρο στου Απελή στη Μυτιλήνη. Η κ. Γκιγκιλίνη, όπως είπε, θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Σημειώνεται ότι από τις πολλές καταγγελίες για επιθέσεις σε βάρος ανθρώπων της ενημέρωσης, που έφθασαν μάλιστα να προκαλέσουν την αντίδραση και του Συμβουλίου της Ευρώπης και για τις οποίες υπήρξαν μηνυτήριες αναφορές, καμία δεν έχει εκδικαστεί ούτε καν σε πρώτο βαθμό.

Σχόλια:

Powered by Web Agency