Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 01:50:28 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Ρεζιλίκα "Μακεδονομάχων" : O «Αφρικανός» με την Ελληνική Σημαία στο συλλαλητήριο είναι από τη ...Νάουσα.

Ρεζιλίκα "Μακεδονομάχων" : O «Αφρικανός» με την Ελληνική Σημαία στο συλλαλητήριο είναι από τη ...Νάουσα.

afrikanos3Μετά το προχθεσινό συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα, κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και σε ηλεκτρονικά δημοσιεύματα, οι εικόνες ενός μελαμψού άνδρα με Ελληνική Σημαία, να συγκρούεται με άνδρες των ΜΑΤ. Η διαπίστωση κάποιων εξ αυτών ήταν πως ο εικονιζόμενος, δεν είναι Έλληνας, αλλά αφρικανικής καταγωγής, και η παρουσία του στο συλλαλητήριο δεν ήταν για να διαμαρτυρηθεί για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά για να δράσει ως «παρακρατικός».

Σχετικά δημοσιεύματα, είδαμε μεταξύ άλλων στο protothema.gr.

...Κάποια άλλα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και ιστολόγια όπως το makeleio.gr, τo pronews.gr, το infognomonpolitics.blogspot.com κτλ, πήγαν τον ισχυρισμό ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας λόγο για άτομο από την Αφρική, που ήταν «βαλτός» για να προκαλέσει φασαρία.

...Περίπου ανάλογη θέση φαίνεται να υιοθετεί ο Κυριάκος Βελόπουλος:

Όσον αφορά τις εικόνες που έγιναν viral στα κοινωνικά δίκτυα, ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι το παρακάτω meme που κυκλοφόρησε στο Facebook, του γνωστού εθνικιστικού χώρου

***ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ >>>SYLLALHT.AFRIKANOS

Σχόλια:

Powered by Web Agency