Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 05:31:33 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis.Βαλίτσες με χρήμα, σχέσεις Φρουζή με πολιτικά πρόσωπα.

Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis.Βαλίτσες με χρήμα, σχέσεις Φρουζή με πολιτικά πρόσωπα.

ADONIS.NOBARTISΠρώην στέλεχος της Novartis μίλησε στην εκπομπή της Γιάννας Παπαδάκου, Checkpoint, στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, αποκαλύπτοντας σημεία και τέρατα...Συγκεκριμένα, αποκάλυψε τις σκοτεινές διαδρομές του χρήματος, τις σχέσεις Φρουζή με πολιτικά πρόσωπα και αξιωματούχους στο χώρο της Υγείας, καθώς και τις στενές σχέσεις Φρουζή -Μανιαδάκη.

...Η συνέντευξη δόθηκε χωρίς το πρώην στέλεχος να αποκαλύψει το όνομα και το πρόσωπό της. Δεν έχει κληθεί να καταθέσει στη Δικαιοσύνη, αλλά δήλωσε ότι εάν κληθεί θα καταθέσει όσα γνωρίζει για τις σχέσεις της εταιρείας με πολιτικά πρόσωπα, καθώς για τις διαδρομές του χρήματος, ώστε να κυριαρχήσει η εταιρεία στην αγορά του φαρμάκου και να επιβάλλει τις τιμές της.

.....Στη συνέντευξη το πρώην στέλεχος είπε ότι ήταν συχνές οι συναντήσεις του Φρουζή, εντός και εκτός της εταιρείας," με πολιτικά πρόσωπα, με υπηρεσιακά στελέχη στο χώρο της Υγείας, όπως υψηλόβαμοι παράγοντες του ΕΟΦ, ενώ όταν ρωτήθηκε για τις βαλίτσες, που αναφέρονται στη δικογραφία, είπε ότι "οι βαλίτσες και τα βαλιτσάκια ήταν εταιρικά δώρα της εταιρείας, προς συνεργάτες και γιατρούς και προφανώς χρησιμοποιήθηκαν για να μη μένουν ίχνη στη διαδρομή του χρήματος". Όσο για τις σχέσεις Φρουζή με το Νίκο Μανιαδάκη είπε ότι ήταν στενές, φιλικές και είχαν ως στόχο το αμοιβαίο όφελος.

"...Στόχος του Φρουζή", είπε το πρώην στέλεχος της Novartis, "ήταν να γίνει ο Key player του χώρου του φαρμάκου και να επιβάλλει τις πολιτικές του".

Παράλληλα εκτίμησε ότι όλοι όσοι εμφανίζονται ως εμπλεκόμενοι προσπαθούν να τορπιλίσουν τη δικαστική έρευνα και να εκφοβίσουν όσους κατέθεσαν ή μπορεί να καταθέσουν για την υπόθεση. "Στην εταιρεία επικρατεί ομερτά", είπε χαρακτηριστικά...(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency