Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 02:41:58 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει το «ΠΡΑΤΤΩ» για όσα είπε ο Καμμένος.

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει το «ΠΡΑΤΤΩ» για όσα είπε ο Καμμένος.

KOTZIAS.4Την άμεση προσφυγή του στη δικαιοσύνη ανακοινώνει το ΠΡΑΤΤΩ «μετά από τις δύο μηνυτήριες αναφορές που έχουν ήδη κατατεθεί στην Εισαγγελία για παράνομες και ακραίες πρακτικές σε βάρος του Προέδρου του. Πρακτικές άκρως προσβλητικές για την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα του.»

....Όπως σημειώνει το ΠΡΑΤΤΩ, είναι «Ισχυρισμοί συκοφαντικοί οι οποίοι συνοδεύονται από πρακτικές υπόκοσμου και παρακράτους, στοχεύοντας στη πρόκληση φόβου. Μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην αποτροπή της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της Δημοκρατίας. Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν» αναφέρει το ΠΡΑΤΤΩ και καταλήγει: «Με τη μήνυση που κατατίθεται, παρέχεται η δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να αποδείξει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις εν γνώσει του συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του. Θα καταφανεί δε, αν ο εν λόγο κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης.

...Η επίθεση Καμμένου

Θυμίζουμε ότι, στο πλαίσιο της αντιπράθεσης με το Ν. Κοτζιά για το Μακεδονικό, πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανήρτησε την Πέμπτη στο twitter «καλυμμένη» έμμεση επίθεση κατά του τέως υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, επαναφέροντας τα σενάρια περί χρηματισμών ως αντάλλαγμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτή τη φορά αναφέρει: «ΕΙΣ – ΠΡΑΤΤΩ.... Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό», κάτι που αποτελεί έμμεση αναφορά στην κίνηση «Πράττω» του Νίκου Κοτζιά..(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency