Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 11:17:42 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Ακροδεξιοί χάκερς επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα του «Κόκκινου».

Ακροδεξιοί χάκερς επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα του «Κόκκινου».

stokokkinoΌπως ανακοίνωσε το «Κόκκινο 105,5», σήμερα το πρωί, Σάββατο 19 Ιανουαρίου, η ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού δέχθηκε ηλεκτρονική επίθεση από άγνωστη μέχρι στιγμής πηγή...Στη θέση της αναρτήθηκε ένα κείμενο γεμάτο απειλές και χαρακτηρισμούς, με χαρακτηριστικότερη φράση την περί «προδοτών» που η ιστορία τους επιφυλάσσει «αιωνία μνήμη».

"Οι τεχνικοί μας εργάζονται ώστε να αποκατασταθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η ζημιά που προκλήθηκε από την επίθεση, η οποία έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς αντίστοιχων επιθέσεων και απειλών που υφιστάμεθα εδώ και μήνες. Παράλληλα η διοίκηση του «105,5 Στο Κόκκινο» θα κινηθεί αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία που παρέχει η Πολιτεία για την προστασία του, αναφέρει η ανακοίνωση σχολιάζοντας τα εξής:

"Δεν μας εξέπληξε η επίθεση αυτή, καθώς συμπληρώνει το παζλ των απειλών που εκτοξεύονται κατά όσων πολιτικών και μη προσώπων υπερασπίζονται με επιχειρήματα την προοπτική επίλυσης της διαφοράς της Ελλάδας με την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Δεν έχουν περάσει, άλλωστε, παρά λίγες ημέρες από όταν βουλευτές και υπουργοί έχουν καταγγείλει αντίστοιχες απειλές εναντίον τους.

Η ευθύνη βαραίνει ξεκάθαρα όσους υποδαυλίζουν τη μισαλλοδοξία, όσους παρακινούν και υποκινούν σκοτεινές δυνάμεις να δράσουν ενάντια σε όσους υπερασπίζονται την φιλία των λαών στα Βαλκάνια, όσους δεν λαμβάνουν ξεκάθαρη θέση ενάντια στα κηρύγματα μίσους και τις απειλές κατά της ζωής συμπολιτών μας.

Ο «105,5 Στο Κόκκινο» πιστός στη δημοσιογραφική δεοντολογία θα συνεχίσει χωρίς αμφιταλαντεύσεις να ενημερώνει την κοινωνία χωρίς να υπολογίζει απειλές και εκβιασμούς".  (Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency