Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 03:43:03 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Πάνω από 30 τραμπούκοι του Μητσοτάκη, απείλησαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάνω από 30 τραμπούκοι του Μητσοτάκη, απείλησαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

ADONIS.KOYLHSΠάνω από 30 τραμπούκοι της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς, έχουν στείλει απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, σύμφωνα με όσα έχουν διαπιστωθεί μέχρι στιγμής από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί με εισαγγελική παραγγελία η Ασφάλεια Αττικής - Στον εισαγγελέα ο 40χρονος για αποστολή απειλητικού μηνύματος χτες, στον βουλευτή Σπύρο Δανέλη...

....Η έρευνα αφορά στις καταγγελίες των έξι βουλευτών που αναφέρονται στην ανάρτηση στο twitter, στελέχους της ΝΔ και για τις οποίες εκδόθηκε η εισαγγελική παραγγελία, αλλά οι αποστολές των μηνυμάτων δεν εντάσσονται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, γι' αυτό θα τις χειριστεί η τακτική ανάκριση.

....Στον εισαγγελέα, ωστόσο, θα οδηγηθεί ο 40χρονος υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι, ο οποίος προσήχθη το πρωί από την περιοχή Αχαρνών και συνελήφθη τελικά, για αποστολή απειλητικού μηνύματος χτες, στον βουλευτή Σπύρο Δανέλη. Όπως διαπιστώθηκε το μήνυμα εστάλη από κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας του 40χρονου που δεν βρέθηκε. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το πούλησε σε άγνωστο άτομο, αλλά θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του στην δικαιοσύνη...(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency