Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 04:22:04 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Στη Μανωλάδα των απόκληρων. οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Στη Μανωλάδα των απόκληρων. οι Οικολόγοι Πράσινοι.

TSIRONHSΑντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων επισκέφθηκε την περιοχή της Μανωλάδας και συγκεκριμένα βρέθηκαν εκεί ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και μέλος των Οικολόγων Πράσινων, Γιάννης Τσιρώνης και τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων, Μανώλης Βέμης (συντονιστής), Χριστίνα Ευθυμιάτου (εκπρόσωπος) και Τηλέμαχος Σπασίδης (μέλος ΕΓ)...

...Η επίσκεψη έγινε με αφορμή την πρόσφατη πυρκαγιά σε καταυλισμό στη Νέα Μανωλάδα, με σκοπό την ενημέρωση για τις εξελίξεις στο δύσκολο θέμα της εργασίας και διαμονής των μεταναστών εργατών γης στην περιοχή, μετά και την περσινή θεσμοθέτηση του εργόσημου σε αγροτικές εργασίες την οποία οι Οικολόγοι Πράσινοι είχαν προτείνει και επικρότησαν.

...Από την επίσκεψη και τις συναντήσεις επιβεβαιώθηκε ότι σοβαρά προβλήματα παραμένουν στην κοινωνία, στην αγροτική εργασία και στην παραγωγή στην περιοχή. Οι Οικολόγοι Πράσινοι δεσμεύθηκαν και θα προχωρήσουν σε διαβήματα με τα συναρμόδια Υπουργεία Εργασίας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Μετανάστευσης, ώστε να συμβάλλουν με τις προτάσεις τους στην επίλυση των χρόνιων και κρίσιμων προβλημάτων...(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency