Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 02:08:37 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Ασχήμιες από τα "καλόπαιδα" του Κούλη.

Ασχήμιες από τα "καλόπαιδα" του Κούλη.

MHTSOTAKHS.DAPΗ μεθόδευση της ΔΑΠ, έγινε τελικά, πράξη: Στη Αίγλη Ζαππείου διεξάγει «εκλογές» η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΝΟΠΕ (Σχολη Νομικων Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών)με τις υπόλοιπες παρατάξεις να διαμαρτύρονται και να τονίζουν ότι οι κανονικές κάλπες έχουν στηθεί, όπως πάντα, εντός της Νομικής Σχολής. Είναι, άλλωστε, δεδομένο, ότι οι αποφάσεις όλων των Φοιτητικών Συλλόγων προβλέπουν τις διεξαγωγή των εκλογών εντός ΝΟΠΕ, όπως και γίνεται από νωρίς το πρωί.

...Το θέμα έχει αναδείξει η «Εφ.Συν» από τη Δευτέρα («Με πρόσχημα την «ανομία», η ΔΑΠ προτείνει εκλογές εκτός Νομικής»), η οποία επιβεβαιώνει και σήμερα, Τετάρτη, ότι η «απειλή» της ΔΑΠ υλοποιήθηκε και παρατηρούμε μία πρωτοφανή διαδικασία, με κάλπες σε... καφετέρια, με δικά γαλάζια ψηφοδέλτια μόνο στο... μενού.

...Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι η πρακτική της ΔΑΠ οδηγεί σε φιάσκο την εκλογική διαδικασία σε μία από τις μεγαλύτερες σχολές της χώρας (εδώ το δημοσίευμα για τις φοιτητικές εκλογές).

...Η πρακτική αυτή δεν είναι η εξαίρεση καθώς η εν λόγω παράταξη έχει μεγάλο παρελθόν στις αντιδημοκρατικές συμπεριφορές εντός των πανεπιστημίων, τα οποία πολλές φορές θεωρεί «τσιφλίκι» της. Χαρακτηριστικό είναι ότι, με τραμπουκισμούς, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά απέκλεισε το BLOCO από την φετινή εκλογική διαδικασία...

...Στο μεταξύ, δεν θα στηθούν τελικά οι κάλπες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για τις φοιτητικές εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παρατάξεις της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ επικαλούμενες τον κίνδυνο επεισοδίων, πρότειναν την μεταφορά της κάλπης στην Αίγλη Ζαππείου, πρόταση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τα Αριστερά σχήματα και που τελικά απορρίφθηκε. Έτσι η πρώην ΑΣΟΕΕ θα είναι απούσα από την εκλογική διαδικασία για πρώτη φορά στην ιστορία της...(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency