Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 07:12:24 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Πουτανάκι του Κυριάκου η 25χρονη που δήλωσε, ψευδώς, ότι τη βίασαν στο Πεδίο του Αρεως.

Πουτανάκι του Κυριάκου η 25χρονη που δήλωσε, ψευδώς, ότι τη βίασαν στο Πεδίο του Αρεως.

MHTSOT.KYRIAKOSΕνα, κυριολεκτικά, πουτανάκι του Μητσοτάκη, είναι η 25χρονη βοηθός οδοντιάτρου, που κατήγγειλε, ψευδώς, ότι βιάστηκε στο Πεδίον του Αρεως...Στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, μία ακόμα από τους "αρίστους" της γαλάζιας γενιάς, για την οποία δηλώνει υπερήφανος ο Κούλης...

...Εν τω μεταξύ,

...Δικογραφία για ψευδορκία και άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών σχηματίστηκε εναντίον της 25χρονης που σχεδίασε τη δήθεν απόπειρα βιασμού σε βάρος της στην περιοχή του Γκύζη...

...Η ίδια φέρεται να απευθύνθηκε μετά από αυτή την εξέλιξη σε δικηγόρο και να ισχυρίζεται εκ νέου μέσω εκείνου, ότι ισχύει η αρχική της καταγγελία, ωστόσο την ομολογία της στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών την έχει ήδη υπογράψει και όπως επισημαίνουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας σε καμία περίπτωση δεν πιέστηκε γι αυτή και ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία.

...Όπως επισημαίνουν, κατά τη διάρκεια της συμπληρωματικής κατάθεσης που έδωσε, υπέπεσε σε αντιφάσεις και σε ό,τι αφορά την τσάντα που είχε ή δεν είχε μαζί της φεύγοντας από την κοντινή κλινική που εργαζόταν και για την περιγραφή της φάσης του τραυματισμού της και όπως τελικώς παραδέχτηκε, αυτοτραυματίστηκε για να γίνει πιο πειστική.

....Επισημαίνεται ότι από την πρώτη στιγμή είχε κριθεί περίεργο για τους αστυνομικούς, τόσο η επιλογή της ώρας και του σημείου, όσο και η ύπαρξη τσιλιαδόρου με μηχανή, που κάτι τέτοιο σίγουρα δεν συνηθίζεται σε σεξουαλικές επιθέσεις.

...Αυτή πάντως η καταγγελία της προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα και τα τηλέφωνα στην Ασφάλεια από πολίτες που ανησυχούσαν, δεν έπαψαν στιγμή να χτυπούν, κάτι ενδεικτικό του πανικού που έσπειρε και αυτή και τα ΜΜΕ που βρήγαν ευκαιρία για προπαγάνδα σε βάρος της κυβέρνησης...(Η.Β.).

Σχόλια:

Powered by Web Agency