Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 10:34:39 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Στη «Σχεδία» ο υφυπ. Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος .

Στη «Σχεδία» ο υφυπ. Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος .

PETROPOYLOS.SYRIZAΧθες, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιος Πετρόπουλος επισκέφθηκε τα γραφεία της «Σχεδίας» στο Μεταξουργείο, για να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους του ελληνικού περιοδικού δρόμου, να συνομιλήσει μαζί τους και, κυρίως, να ακούσει από πρώτο χέρι ιστορίες αγωνίας μα και ελπίδας, να αφουγκραστεί τον καθημερινό αγώνα των συνανθρώπων μας εκείνων που έχουν πιαστεί (και) από μια «σχεδία», στον έντιμο και μεγάλο αγώνα τους να ξανακερδίσουν την ίδια τους τη ζωή...

...Στο τέλος της επίσκεψής του στη Σχεδία ο υφυπουργός Αναστάσιος Πετρόπουλος έκανε δήλωση για τον Τύπο, τονίζοντας πως «βρισκόμαστε σε ένα χώρο όπου η αδυναμία γίνεται δύναμη» και επισημαίνοντας πως πλέον «με δέκα περιοδικά τη μέρα για κάθε άστεγο, του δίνεται πλήρες δικαίωμα συνταξιοδότησης και έχει πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά»:

«...Η επίσκεψή μας στα γραφεία του περιοδικού "σχεδία", δηλώνει τη στήριξη της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι άστεγοι να σταθούν ξανά στα πόδια τους, με πλήρη δικαιώματα στην εργασία, στην ασφάλιση και στη σύνταξη», υπογράμμισε ο Υφυπουργός.

«...Στο πρόσωπό σας βλέπουμε κάθε συμπολίτη μας που αγωνίζεται ενάντια στις αντιξοότητες. Η Κυβέρνηση απλώνει δίχτυ προστασίας για την οικονομική και κοινωνική υποστήριξη όλων των πολιτών που έχουν την ανάγκη κοινωνικής προστασίας, στηρίζοντας τον αγώνα τους για την επανένταξη στην οικονομική και κοινωνική ζωή, με αξιοπρέπεια και αίσθηση κοινωνικής δικαιοσύνης», κατέληξε ο κ. Πετρόπουλος...(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency